Betano Sport

Două meciuri, șase pariuri, același bilet cu Bet Builder, pe Betano!

Etapa a 4-a din Liga 1 se încheie luni, 7 august, cu meciurile Sepsi OSK – Oțelul Galați (18:30) și FC Voluntari – Rapid (21:30). Pe Betano, cu Bet Builder, poți combina mai multe piețe de pariere din cele două meciuri amintite mai sus pentru o singură cotă, pe același bilet, după cum vom vedea în continuarea acestui articol.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Șase pariuri, două Bet Buildere, un singur bilet pe Betano!

Din oferta Betano de luni, 7 august, am ales câte trei piețe de pariere din meciurile Sepsi – Oțelul și FC Voluntari – Rapid din Liga 1 pentru o cotă din două cifre.

Sepsi – Oțelul (luni, 18:30)

Rezultat final – Sepsi (cota 1.57)
Pauză/Final – 1/1 (cota 2.37)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.62)

Sepsi este una dintre cele mai în formă echipe din fotbalul românesc la ora actuală, cu cinci victorii și o remiză în cele șase meciuri oficiale disputate.

Covăsnenii au câștigat fără gol primit cele două meciuri de pe teren propriu, 1-0 cu FCU Craiova în campionat și 4-0 cu ȚSKA Sofia în preliminariile Conference League.

Sepsi n-a primit niciun gol în cele șase meciuri oficiale din actualul sezon.

Oțelul a început sezonul cu două remize, după care a venit prima înfrângere, 0-2 pe teren propriu cu FCSB.

Un singur gol au marcat gălățenii de la revenirea în Liga 1.

FC Voluntari – Rapid (luni, 21:30)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Nu  (cota 1.75)
Cornere – Sub 8.5 (cota 1.95)

Sezonul precedent Rapid a obținut șase puncte în disputele cu Voluntari din campionat. Giuleștenii s-au impus cu 1-0 în deplasare și cu 4-1 pe teren propriu.

FC Voluntari este fără victorie în disputele de acasă cu Rapid, înregistrând o remiză albă în februarie 2022, urmată de înfrângerea din septembrie 2022 amintită mai sus.

În actuala ediție de campionat FC Voluntari a adunat șase puncte în urma victoriilor cu FC Botoșani (2-1 pe teren propriu) și Petrolul (2-0 în deplasare). Ilfovenii au pierdut categoric pe terenul campioanei Farul, cu 4-1.

Giuleștenii sunt neînvinși de la startul campionatului, adunând două remize și o victorie. Singurul succes de până acum a venit în deplasare, 3-0 cu Universitatea Cluj.

Cota peste 13!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri de luni din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 13.26, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 663 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare din cele două meciuri aflate în oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Sepsi - Oțelul

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Sepsi - Oțelul, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Mega Cote și Cote Mărite la FC Voluntari - Rapid

La fel ca la meciul dintre Sepsi - Oțelul, pe Betano poți profita de Cote Mărite și la partida FC Voluntari - Rapid trage cortina, luni, de la 21:30, peste etapa a 4-a în Liga 1.

De asemenea, această partidă beneficiază de Mega Cote. Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2), plasate înainte de începutul unei partide.

Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață, adică un câștig maxim pentru parior, fără profit pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.



Două meciuri, șase pariuri, același bilet cu Bet Builder, pe Betano!