Betano Sport

Djokovic și Sinner caută a doua victorie la Turneul Campionilor

Cei mai bun opt jucători ai anului în circuitul ATP se înfruntă în această săptămână la Torino în finala sezonului sau Turneul Campionilor, așa cum este recunoscută această competiție printre iubitorii tenisului. O întrecere care se bucură de o atenție specială în oferta Betano, cu opțiuni diverse de pariere.

Novak Djokovic și Jannick Sinner s-au impus în primele lor meciuri din Grupa Verde la Turneul Campionilor găzduit în această săptămână de Torino, iar marți seara (22:00) cine câștigă meciul direct va face un pas uriaș spre semifinalele întrecerii cu premii totale în valoare de 15 milioane de dolari. Djokovic s-a impus în toate cele trei dispute contra italianului Sinner, două dintre acestea încheindu-se în minimum de seturi. În plus, recent confirmat lider mondial la finalul anului, Nole țintește al 7-lea titlu din carieră la Turneul Campionilor, pentru moment fiind la egalitate cu Roger Federer.

Premii de 15 milioane de dolari

Cei opt jucători prezenți la Turneul Campionilor de la Torino luptă pentru glorie, dar și pentru un fond generos de premiere care însumează 15 milioane de dolari.

Câștigătorul competiției își va rotunji conturile cu 4.8 milioane de dolari, dacă va încheia competiția fără înfrângere. În această cursă se află Novak Djokovic și Jannick Sinner, jucători care au câștigat primele meciuri din faza grupelor.

Cei doi se vor înfrunta în meci direct, marți, de la ora 22:00 în etapa a doua din Grupa Verde.

Ziua de marți va deschisă de duelul Stefanos Tsitsipas – Holger Rune, jucători care au pierdut în prima etapă și pentru care o nouă înfrângere ar duce la diminuarea substanțială a șanselor de calificare.

Tsitsipas a fost învins de Sinner, cu 6-4, 6-4, în timp ce Rune a cedat greu în fața lui Djokovic, scor 7-6 (3), 6-7 (1), 6-3.

Rune a câștigat ambele dispute de până acum contra lui Tsitsipas, ambele în 2022, pe zgura de la Roland Garros și în sală la Stockholm.

Stefanos Tsitsipas – Holger Rune (15:30)
Cote Betano: Tsitsipas – 2.25 / Rune – 1.65

Lider al ierarhiei mondiale la începutul Turneului Campionilor de la Torino, Novak Djokovic și-a asigurat prin victoria din primul meci asupra lui Rune încheierea anului 2023 în fotoliul de lider al ierarhiei ATP pentru al optulea an în carieră.

Odată atins acest obiectiv intermediar Djokovic se poate concentra pe meciurile rămase din acest turneu, iar cu o victorie asupra lui Sinner jucătorul sârb ar fi în mare măsură calificat în semifinale.

Djokovic are 3-0 la meciuri directe cu Sinner, jucător pe care l-a învins ultima oară în semifinalele de la Wimbledon in acest an. Două dintre victorii au fost obținute în minimum de seturi. Sinner a pus probleme doar la confruntarea de la Wimbledon 2022, când a avut 2-0 la seturi și a pierdut în decisiv.

Novak Djokovic – Jannick Sinner (22:00)
Cote Betano: Djokovic – 1.45 / Sinner – 2.77

Turneul Campionilor se dispută pentru al treilea an la Torino, în Italia. Alexander Zverev și Novak Djokovic au câștigat precedentele două ediții.

De altfel, Djokovic caută al șaptelea titlu din carieră în această competiție, fiind acum la egalitate cu Roger Federer.

Un turneu de tenis pe care și Ilie Năstase, marele nostru campion, l-a câștigat de patru ori în carieră.



Djokovic și Sinner caută a doua victorie la Turneul Campionilor