Betano Sport

Dinamo și Sepsi trag cortina peste etapa a 3-a din Liga 1 cu o cotă de 32 pe Betano

Un meci programat luni seara, de la ora 21:30, în care se întâlnesc două formații cu rezultate diametral opuse în startul sezonului. Dacă Dinamo a pierdut ambele meciuri de la revenirea în prima ligă, Sepsi e pe cai mari după câștigarea Supercupei și victoria din Conference League cu ȚSKA Sofia. Pe Betano, cu Bet Builder, poți combina mai multe piețe de pariere din meciul Dinamo - Sepsi pentru o singură cotă, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

DinamoSepsi (luni, 21:30)

Cinci piețe diferite de pariere am ales la meciul Dinamo – Sepsi din etapa a 3-a în Liga 1, cu Bet Builder activat, pe același bilet, așa cum vom vedea în continuare.

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.95)
Rezultat prima repriză – Sepsi (cota 2.65)
Cornere – Peste 8.5 (cota 1.85)
Total cartonașe prima repriză – Peste 1.5 (cota 1.57)
Dinamo șuturi pe poartă – Sub 3.5 (cota 1.90)

Revenită în Liga 1 după un sezon petrecut la matineu, Dinamo s-a lovit de aerul tare al primului eșalon. ”Câinii” au pierdut primele două meciuri, 0-2 cu Universitatea Craiova pe teren propriu și apoi 1-2 în deplasare cu FCSB. Ambele meciuri s-au disputat pe același stadion, ”Arcul de Triumf”.

Sepsi a început sezonul cu victorie în Supercupa României contra campioanei Farul (1-0), după care a adunat patru puncte în primele două runde din campionat. Covăsnenii au scos un 0-0 cu Rapid în Giulești, pentru ca în primul meci de pe teren propriu să se impună în fața oltenilor de la FCU Craiova 1948, cu 1-0.

Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu vine la București cu moralul la cote înalte după succesul din Conference League, 2-0, în deplasare cu ȚSKA Sofia. Un rezultat care o apropie pe Sepsi de calificarea în turul 3 preliminar.

Întâlniri directe

Dinamo n-a câștigat niciun meci din ultimele șase disputate contra celor de la Sepsi.

Covăsnenii au patru victorii, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Ultima dispută a avut loc pe 8 noiembrie 2022 în faza grupelor din Cupa României Betano. Sepsi a câștigat cu 3-2 pe stadionul ”Arcul de Triumf” din București.

Cota 32.00

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Dinamo - Sepsi poți ajunge la o cotă cumulată de 32.00, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 1.600 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul Dinamo - Sepsi din oferta Betano din 31 iulie, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Dinamo - Sepsi

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Dinamo - Sepsi, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Mega Cote și Cote Mărite la Petrolul – FC Voluntari (luni, ora 18:30)

La fel ca la meciul dintre Dinamo și Sepsi, pe Betano poți profita de Cote Mărite și la partida Petrolul – FC Voluntari care deschide ziua de luni în Liga 1.

De asemenea, această partidă beneficiază de Mega Cote. Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2), plasate înainte de începutul unei partide.

Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață, adică un câștig maxim pentru parior, fără profit pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.



Dinamo și Sepsi trag cortina peste etapa a 3-a din Liga 1 cu o cotă de 32 pe Betano