Betano Sport

Cotă de aproape 30 cu Betano la meciurile din Europa League și Conference League

Seara de joi este dedicată meciurilor din sferturile de finală în Europa League și Conference League, iar Betano îți aduce în atenție promoția Câștig Șansă ca oportunitate de a nu pierde miza plasată, chiar și în eventualitatea în care unul dintre meciuri se dovedește a fi pierzător. Oferta este una extrem de atractivă, pe teren urmând a evolua echipe cu greutate în fotbalul european, precum Manchester United, Juventus, Feyenoord sau Fiorentina.

Ce este Câștigul Șansă?

Câștig Șansă este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare meci cu o cotă de minimum 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi unul dintre ele pe bilet, nu pierzi miza, pentru că Betano iți înapoiază banii! Promoția este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții.

Meciurile atractive din Europa League și Conference League

Concret, vom alege cinci tipuri de pariuri simple din oferta de joi, 13 aprilie, pe meciurile din Europa League și Conference League, pentru o cotă finală de 21.04. Atenție, pentru a beneficia de promoția Câștig Șansă fiecare pariu trebuie să aibă o cotă de minim 1.65, după cum urmează:

Feyenoord Rotterdam – AS Roma (joi, 19:45)

Rezultat final – Feyenoord (cota 2.40)
De ce?
Feyenoord este neînvinsă pe teren propriu în actualul sezon european și are o singură înfrângere în ultimele 24 de meciuri disputate în toate competițiile. Roma a câștigat doar două din ultimele 11 meciuri în deplasare.

Manchester United – Sevilla (joi, 22:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.72)
De ce?
Manchester United a câștigat cinci din ultimele opt meciuri pe teren propriu la cel puțin două goluri diferență. Echipa lui Erik Ten Hag este neînvinsă în ultimele nouă meciuri din Europa League. Sevilla vine pe Old Trafford după o serie de cinci înfrângeri în ultimele șapte meciuri din deplasare. Manchester United a câștigat 21 din cele 24 de meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile sezonul acesta, iar în 15 ocazii s-a impus la cel puțin două goluri diferență.

Juventus – Sporting (joi, 22:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.07)
De ce?
În patru din cele cinci meciuri disputate de Juventus pe teren propriu sezon acesta ambele echipe au marcat. De asemenea, ambele echipe au înscris în ultimele trei meciuri susținute de Sporting în deplasare, în cupele europene. Juventus a marcat în șapte din ultimele opt meciuri de acasă, iar Sporting a punctat în opt din ultimele nouă meciuri din deplasare. Așadar, sunt toate condițiile pentru un meci de GG la Torino.

Bayer Leverkusen – Union Saint-Gilloise (joi, 22:00)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.98)
De ce?
”Farmaciștii” au obținut victoria în ultimele șapte meciuri din toate competițiile. De asemenea, Leverkusen a marcat cel puțin două goluri în ultimele patru meciuri din Europa League. De partea cealaltă, cel puțin trei goluri au fost marcate în cinci din ultimele șapte meciuri europene pentru Union S-G.

Lech Poznan – Fiorentina (joi, 22:00)

Rezultat final – Fiorentina (cota 1.75)
De ce?
Fiorentina este neînvinsă în ultimele 12 meciuri în toate competițiile, înregistrând zece victorii și două remize. Echipa italiană n-a primit gol în ultimele șase meciuri disputate pe teren străin.

Astfel, avem biletul de mai sus, cu o cotă totală de 29.60 pe cinci pariuri simple, patru din Europa League și unul din Conference League. Cu o miză de 10 lei, câștigul potențial ar fi de 296.08 lei - cu mențiunea că aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei. Meciurile menționate sunt doar un exemplu, fiecare jucător având libertatea deplină de a-și construi biletul cu inspirație și pricepere. Oferta Betano se va aplica pe orice bilet care respectă condițiile și va aduce un avantaj la pariere.

Dacă un singur eveniment de pe bilet nu va ieși, Betano oferă miza înapoi grație promoției permanente Câștig Șansă, în loc să considere biletul drept necâștigător, iar miza să fie complet pierdută de jucător.

Nu uita de Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.



Cotă de aproape 30 cu Betano la meciurile din Europa League și Conference League