Betano Sport

Betano dă startul de sezon în Liga 1

Așteptarea a luat sfârșit pentru iubitorii fotbalului din România. De vineri, 14 iulie, campionatul de Liga 1 pornește din nou la drum cu un nou sezon. Primele meciuri programate sunt Oțelul Galați – UTA (ora 18:30) și Rapid – Sepsi (ora 21:30), două partide care pot genera o cotă cumulată de peste 20, pe Betano, cu Bet Builder activat la fiecare meci în parte.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, cum vom vedea în exemplul de mai joi. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Cota peste 23 la meciurile Oțelul – UTA și Rapid – Farul

Din oferta Betano de vineri, 14 iulie, am ales cele două meciuri programate în Liga 1, iar cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte am ajuns la o cotă de aproape 24 pe șase piețe diferite de pariere, câte trei din fiecare meci.

Oțelul Galați – UTA (vineri, 18:30)

Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.93)
Cornere – Sub 8.5 (cota 1.83)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.65)

Campioană în 2011, Oțelul Galați revine după opt ani în prima ligă, după ce a trecut printr-un amplu proces de reorganizare trecând prin toate ligile inferioare.

Echipa pregătită de Dorinel Munteanu nu a câștigat niciunul din cele patru meciuri amicale disputate în perioada de pregătire, bifând nu mai puțin de patru remize în disputele cu Kapfenberg (1-1), Polissya (2-2), Maribor (0-0) și Vojvodina (2-2).

Pe teren propriu, Oțelul a câștigat trei din ultimele patru meciuri oficiale din campionatul precedent de Liga 2.

UTA a rămas cu emoții în Liga 1 după o dublă de baraj cu Gloria Buzău. Antrenorul Mircea Rednic a schimbat din temelii lotul Bătrânei Doamne peste vară în tentativa de a evita momentele delicate din finalul sezonului precedent.

Arădenii au câștigat cele două meciuri de verificare din vară, ambele cu formații din eșaloanele inferioare.

Rapid – Sepsi (vineri, 21:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.18)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.91)
Marcator – Marko Dugandzic oricând (cota 2.30)

Prima zi a noului sezon programează un duel cu implicații importante pentru Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei Rapid. Un tehnician care va debuta pe banca giuleștenilor tocmai împotriva formației de care s-a despărțit la finalul sezonului precedent.

Sepsi vine în Giulești cu relaxarea de a fi debutat deja în noul sezon prin câștigarea trofeului în Supercupa României, după 1-0 cu Farul Constanța.

De patru ori s-au întâlnit Rapid și Sepsi în sezonul precedent. Au fost două victorii pentru Rapid, un succes în contul covăsnenilor și o remiză albă la chiar ultima confruntare, în Giulești.

Sepsi n-a câștigat niciodată în deplasare cu Rapid în duelurile de până acum.

În perioada de pregătire, Rapid a obținut două victorii fără gol primit, un egal și a pierdut la scor în ultima confruntare (4-1 cu Slovan Bratislava).

Până la Supercupa României cei de la Sepsi pierduseră ambele amicale, cu Ferencvaros și CSKA 1948.

Cota 23.49

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri programate vineri, 14 iulie, în prima etapa a noului sezon din Liga 1, poți ajunge la o cotă cumulată de 23.49, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 1.189,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci în parte, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai si Mega Cote

La cele două meciuri din Liga 1 în oferta Betano beneficiezi de Mega Cote pe piața de pariere ”Rezultat final”. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.



Betano dă startul de sezon în Liga 1