Betano Sport

Barcelona în fața testului de catalană cu revelația Girona. Pe Betano poți profita de extra câștigul acordat la meciurile din campionatele de top ale Europei

FC Barcelona primește duminică, 10 decembrie, vizita revelației Girona într-un veritabil derby catalan pentru o poziționare cât mai bună în fruntea clasamentului din La Liga. AS Roma – Fiorentina este meciul zilei de duminică în Serie A, iar între Luton Town și Manchester City, în mod normal, nu s-ar pune decât problema numărului de goluri marcate. 

 

Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 15% pentru un bilet multiplu cu cinci selecții, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Noul extra câștig oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un extra câștig care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 30!

Din oferta Betano de duminică, 10 decembrie, am ales cinci meciuri programate în campionatele de top ale Europei și am mizat pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca un extra câștig, maximizând astfel potențialul câștig.

FC Barcelona – Girona (22:00)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.70)

Girona are o medie de 2.29 goluri marcate pe meci în deplasare sezonul acesta de La Liga. Cu excepția unei singure partide, ambele echipe au marcat în toate disputele Gironei din deplasare. FC Barcelona a marcat cel puțin un gol în precedentele 14 meciuri de campionat.

Luton Town – Manchester City (16:00)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 2.07)

Campioana Manchester City a păstrat o singură dată propria poartă fără gol primit în ultimele nouă meciuri din Premier League. Ambele echipe au marcat în șase din precedentele șapte meciuri găzduite de Kenilworth Road din Luton sezonul acesta. În opt din cele 11 meciuri disputate de Manchester City în deplasare au fost marcate cel puțin trei goluri.

AS Roma – Fiorentina (21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)

Roma s-a impus în ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile. De cealaltă parte, Fiorentina a pierdut patru din precedentele șase meciuri din Serie A. În plus, gruparea viola a fost învinsă în trei din cele patru meciuri disputate contra echipelor poziționate superior în clasament.

VfB Stuttgart – Bayer Leverkusen (16:30)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.62)

Un meci între prima clasată Leverkusen și echipa de pe locul al treilea în clasamentul din Bundesliga. Două echipe despărțite de cinci puncte înaintea duelului direct. Doar în două din ultimele cinci meciuri disputate de cele două formații ambele echipe au înscris. În cinci din ultimele șase dueluri directe ambele echipe au marcat (GG).

OGC Nice – Stade Reims (14:00)
Rezultat final – OGC Nice (cota 1.93)

Nice vine după prima înfrângere a sezonului, 1-0 în deplasare cu Nantes. Pe teren propriu, formația din sudul Franței a câștigat patru din ultimele cinci meciuri fără gol primit. Stade Reims a pierdut în ultimul meci susținut în deplasare, 3-1 pe terenul lui Rennes. Cinci din ultimele șase meciuri directe s-au încheiat cu 0-0!

Pe cele cinci meciuri de mai sus din campionatele de top ale Europei am obținut cota 33.80 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.690,45 lei. Și pentru că jucat pe piețe cu cote mai mari de 1.50, am obținut și un extra câștig de 15% oferit de Betano care înseamnă 246,07 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta cu extra câștig nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (MegaCote), iar câștigurile suplimentare nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Câștig Șansă

Te-a scos un meci? Ai banii înapoi!

Dacă din meciurile alese pe bilet unul singur se dovedește necâștigător, cu oferta Câștig Șansă nu ai pierdut și Betano îți înapoiază banii. Tot ce trebuie să știi este că această ofertă este valabilă pentru pariuri simple din fotbal, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub în meci (exclus Total goluri pe Echipe), Ambele echipe înscriu GG/NG și baschet pe piețele Câștigător, Handicap, Total Puncte în meci Peste/Sub (exclus Total Puncte pe Echipe). Câștig Șansă este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor (pre-match), fiecare piață de pariere având o cotă de cel puțin 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Nu sunt acceptate pariurile de tip sistem/banker, iar suma maximă returnabilă este de 100 RON. Dacă oricare dintre meciuri se amână, se anulează sau rezultatul este omologat cu cota 1, atunci oferta nu este valabilă.

Nu uita de Betano Avantaj

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!



Barcelona în fața testului de catalană cu revelația Girona. Pe Betano poți profita de extra câștigul acordat la meciurile din campionatele de top ale Europei