Pariuri

Pariati online si pariati in siguranta

Se anunță un campionat extrem de încins în Liga 1, iar casele de pariuri s-au pregătit pentru ceea ce urmează. FCSB, Craiova și CFR se bat pentru titlu în acest sezon, iar partidele sunt mai imprevizibile ca niciodată. Dar înainte să te apuci de pariat, totuși mai bine bine învață mai multe despre site-urile legale de pariere

Liga 1 a furnizat o mulțime de surprize în acest sezon. Cele mai bune exemple sunt oferite de revelația campionatului, Gaz Metan Mediaș și de echipa care dezamăgește în Liga 1, Dinamo București.  Prima dintre ele pornea campionatul ca posibilă candidată la evitarea retrogradării, iar acum este la un pas de playoff în timp ce Dinamo era văzută drept echipă de Europa League cu Florin Bratu pe bancă.

Pentru un sezon atât de dificil în Liga 1, cel mai indicat este să pariați la 888. Există funcția de cash out și îți poți amortiza pierderile sau securiza câștigul. În cazul în care ți se pare dificilă metoda de pariere de la 888, următoarea casă de pariuri de pe lista mea este Casa Pariurilor.

Ambele case de pariuri sunt sponsori ale fotbalului românesc. 888 sponsorizează Liga 1 în timp ce Casa Pariurilor sponsorizează Cupa României și Liga secundă. O ligă secundă și ea plină de suișuri și coborâșuri și o mulțime de rezultate cu totul și cu totul imprevizibile.

Cei de la Fortuna vin în acest an cu o serie de cote foarte avantajoase pentru pariori și a devenit foarte facil să pariezi atât la Fortuna cât și la SuperBet spre exemplu. Lupta pentru evitarea retrogradării s-a încins mai ales după ce FC Voluntari și Hermannstadt sunt din nou în formă, iar dacă pariezi o sumă consistentă pe victoria unei echipe din zona retrogradării poți chiar să te bucuri de o cotă de 3 ceea ce nu sună deloc rău pentru un parior.

În plus, ai văzut cotele celor de la Unibet? Cine a pariat pe un rezultat de egalitate în eternul derby al fotbalului românesc, Dinamo – FCSB, s-a putut bucura de o cotă de 3,5. Nu sună rău deloc în opinia mea. Plus că dacă îți place să pariezi online, Unibet e locul perfect. Ai și live streaming ale partidelor, ai și cote interesante, iar totul e simplu și rapid.

În campionatele puternice ale Europei, lucrurile sunt destul de clare atunci când vine vorba despre bătălia pentru campionat. În Franța, PSG domină autoritar campionatul, iar în Spania Barcelona pare marea favorită profitând de forma mai puțin favorabilă a rivalilor din Madrid. Singurele două campionate în care lucrurile ”se joacă” sunt Germania unde Bayern poate să revină în cărți și Anglia unde bătălia se dă între Chelsea, Manchester City și Liverpool. În Italia, Juventus a monopolizat încă un trofeu de campion,  dar marea provocare pentru Ronaldo și compania vine din Uefa Champions League acolo unde în ultima etapă am avut parte de o surpriză. United a câștigat pe terenul lui Juventus prin golurile lui Mata și autogolul lui Sandro.



Pariati online si pariati in siguranta