Tenis

Wozniacki: “E deprimant ce se intampla”

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Caroline Wozniacki si-a vazut in acest an visul cu ochii prin castigarea primului turneu de Mare Slem din cariera, insa sportiva daneza nu este nici pe departe prea bucuroasa de ce i se intampla.

Wozniacki a invins-o pe Simona Halep in finala de la Australian Open, turneu dupa care a si devenit numarul unu mondial.

A fost momentul maxim de glorie atins de Wozniacki in cariera de jucatoare sportiva.

Apoi daneza n-a mai impresionat cu nimic, doar prin cateva iesiri necontrolate pe terenul de tenis. Mai intai la Miami, unde a facut scandal dupa un meci cu Monica Puig, si cel mai recent la Roma, unde s-a certat ca la piata cu supervizorul intrecerii.

“Am visat de atata vreme la acel moment, gandindu-ma ca va fi ceva nebunesc si ca viata mea se va schimba. Ajungi in varf si iti dai seama ca totul este la fel. Este deprimant! Viata merge mai departe pur si simplu”, a spus Wozniacki pentru postul american ESPN.

Daneza de 27 ani a pierdut primul loc mondial in fata Simonei Halep la scurt timp dupa Australian Open, iar urmatoarea sansa pentru Wozniacki va fi la Roland Garros, unde Halep are de aparat puncte pana in finala.



Wozniacki: “E deprimant ce se intampla”