Wimbledon

VIDEO Imagini jenante si bizare cu Serena Williams la Wimbledon. S-a cerut afara beata?

Serena Williams a abandonat marti la dublu, la Wimbledon, dupa ceea ce a fost aparent o sperietura zdravana legata de probleme de sanatate. Ea a vorbit cu doctorii pe teren si le-a spus ca nu vede bine, iar acestia au sfatuit-o sa se retraga. Imaginile sunt jenante si unele dintre cele mai bizare vazute vreodata in sport. Serena loveste pe langa, nu este in stare sa prinda mingile aruncate de pe margine sau nu poate pur si simplu sa serveasca pentru ca trimite ca un incepator in fileu sau afara. La un moment dat, ea prinde abia din a treia incercare mingiile aruncate spre ea! Explicatia oficiala pentru ceea ce puteti vedea mai jos este o gripa. Pe retelele sociale se spune ca era beata si, dupa cum rade Venus in imagini la un moment dat, se pare ca asa a fost.

Meciul a mers pana la 2-0 in primul set, dar a venit randul Serenei sa serveasca. Aici a inceput dezastrul pe care il puteti vedea mai jos, iar care Serena s-a cerut afara in timpul celui de-al treilea game.

Serena a trimis dupa acest incident o declaratie scrisa in care spune: "Am crezut ca pot juca, chiar am vrut sa intru in meci, dar chestia asta mi-a luat toata energia".



VIDEO Imagini jenante si bizare cu Serena Williams la Wimbledon. S-a cerut afara beata?