Wimbledon

Simona Halep, primele declaratii dupa castigarea titlului la Wimbledon

Sursă foto: captura tv eurosport

Aflata pentru prima data in finala de la Wimbledon, Simona Halep a invins-o pe Serena Williams in mai putin de o ora pentru primul titlu pe iarba londoneza si al doilea trofeu major din cariera, dupa Roland Garros in 2018.

Intrebata daca a jucat vreodata un tenis mai bun, Simona Halep a raspuns:

”Niciodata. A fost cel mai bun meci al meu. Serena a reusit sa ma inspire de fiecare data si ii multumesc pentru asta. Am muncit mult pentru a juca in fata lojei regale. Am avut emotii inainte de meci, dar mi-am spus ca nu e timp pentru asa ceva. Am intrat pe teren si am dat totul.

”Este ceva special. Nu voi uita niciodata aceasta zi. A fost visul mamei mele care mi-a spus cand aveam zece ani ca, daca vreau sa fac ceva in tenis, trebuie sa joc finala de la Wimbledon.

”Am lucrat mult pentru a schimba planul de joc, deoarece imi place sa ma deplasez, dar am inceput sa simt jocul si mingea. Am stiut ce sa fac anul acesta si abia astept sa ma intorc anul urmator.

”Vreau sa multumesc tarii mele, domnului Tiriac care a venit aici special pentru finala. Multumesc familiei, echipei mele fara de care n-as fi putut ajunge aici.

”Stiam ca trebuie sa fiu agresiva daca vreau sa o inving. A fost o inspartie pentru noi toate si ii multumim. Inseamna foarte mult, pentru multi romanii si pentru familia mea. Este un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apropie de tenis.

”Vreau sa ma bucur de ceea ce s-a intamplat aici, sa-mi iau o vacanta si apoi inapoi la treaba. Pot sa le pun pe aceeasi linie si sa ma bucur de amandoua trofeele. Joci in fata unor oameni deosebiti, familia regala, si am incercat sa dau tot ce am mai bun si de aceea am castigat astazi”, au fost declaratiile Simonei Halep.



Simona Halep, primele declaratii dupa castigarea titlului la Wimbledon