Wimbledon

Simona Halep nu are o explicatie pentru caderea din meciul cu Elena Rybakina

Ajunsa in semifinalele de la Wimbledon fara set pierdut, Simona Halep a capotat aproape inexplicabil in fata unei jucatoare de 23 de ani aflata la prima ei prezenta in careul de asi la un Grand Slam.

Elena Rybakina s-a impus cu un dublu 6-3 obtinand calificarea in finala turneului, acolo unde o va intalni pe Ons Jabeur.

Simona Halep ramane cu titlul din 2019 pe iarba de la Wimbledon si cu o a treia semifinala bifata in palmares.

“Nu am fost suficient de buna pentru a-i contracara jocul. Trebuia sa servesc un pic mai bine. In ultimele trei luni mi-am imbunatati mult serviciul, dar in acest meci simt ca am revenit la serviciul normal. Multe duble greseli, prea mult soft.

“Categoric lucrurile ar fi stat mai bine daca as fi avut un serviciu mai bun. Nu am o explicatie in acest moment. Probabil am nevoie de timp, probabil am fost putin obosita si nu a functionat”, spune Halep, desi comparativ cu Rybakina a petrecut cu aproape trei ore mai putin pe teren la Wimbledon.

Halep a mai spus ca va urmari finala dintre Jabeur si Rybakina, fiind increzatoare pentru ceea ce se va intampla in viitorul apropiat.

“Mi-am aratat ca pot juca un tenis bun. Sunt sigura ca va fi mai bine in saptamanile urmatoare”, a declarat Simona Halep dupa incheierea parcursului de la Wimbledon.



Simona Halep nu are o explicatie pentru caderea din meciul cu Elena Rybakina