Wimbledon

GAME cu GAME Wimbledon: Simona Halep-Angelique Kerber in sferturi

Simona Halep a jucat marti, de la ora 15:00, in sferturile de finala de la Wimbledon, contra jucatoarei Angelique Kerber. Amanunte live text, in pagina de mai jos. De asemenea, meciul este live streaming (imagini video live) pe Internet, legal, afla aici cum il poti viziona.

FINAL Halep - Kerber 5-7, 6-7 (2)

TIE-BREAK: Halep ajunge o scurta si castiga punctul cu un voleu in forta din apropierea fileului (1-0). Kerber replica imediat cu o minge joasa (1-1). Halep isi pierde ambele puncte jucate pe serviciu (1-2). Al doilea punct reusit de Halep cu un contre pied inteligent (2-5). Reverul Simonei iese afara si odata cu acesta se incheie parcursul jucatoarei noastre la Wimbledon.

SET 2 (6-6) Doua lovituri de trecere superbe reusite de Halep. Publicul aplauda la scena deschisa si vom avea tie-break.

SET 2 (5-6) Kerber trimite pe linia din spatele terenului. Nimic de facut pentru Halep, care este obligata sa castige game-ul urmator de serviciu pentru a forta trimiterea setului in tie-break.

SET 2 (5-5) Doua game-uri la rand obtinute de Halep si jucatoarea noastra este inapoi in meci.

SET 2 (4-5) Halep ramane in meci cu ajutorul unui break oferit pe tava de minge afara trimisa de Kerber.

SET 2 (3-5) Un rever care se opreste in fileu la minge de break si Kerber se apropie la un singur game de calificarea in semifinale.

SET 2 (3-4) Halep nu cedeaza si raspunde imediat cu un break, insa are nevoie de un serviciu castigator pentru a egala scorul.

SET 2 (2-4) Break alb reusit de Kerber si aceasta ia o optiune importanta pentru victorie. Halep pusa cu spatele la zid in aceste momente.

SET 2 (2-3) Pentru a treia oara in acest meci Kerber castiga game-ul de serviciu la zero.

SET 2 (2-2) Halep se apara formidabil si castiga game-ul dupa o eroare nefortata comisa de Kerber cu voleul din apropierea fileului.

SET 2 (1-1) Doar al doilea game de serviciu pe care Halep il castiga in acest meci. Un game solid in care a servit bine, fara a-i lasa adversarei prea multe sanse.

SET 2 (0-1) Kerber isi castiga game-ul de serviciu, dupa ce Halep nu a putut profita de o minge de break.

SET 1 (5-7) Dubla greseala comisa de Halep la minge de set si Kerber inchide primul set in 40 de minute cu un nou break. Al 9-lea in 12 game-uri.

SET 1 (5-6) Kerber revine la conducere cu un nou game de serviciu la zero. Al doilea in acest set dupa cel din debutul meciului.

SET 1 (5-5) Halep reuseste primul ei game la serviciu dupa opt break-uri consecutive. 

SET 1 (4-5) Seria break-urilor continua cu al patrulea consecutiv obtinut de Halep.

SET 1 (3-5) Halep revine de la 0-40, recupereaza bine doua puncte si controleaza punctul dupa un al doilea serviciu moale, insa rateaza incredibil forehand-ul din apropierea fileului cu tot terenul in fata.

SET 1 (3-4) Incredibile lovituri castigatoare reusite de Halep si jucatoarea noastra raspunde la randul ei cu un nou break, al treilea consecutiv. Diferenta este facuta de singurul game de serviciu obtinut de Kerber la zero in debutul meciului.

SET 1 (2-4) Halep isi pierde pentru a treia oara serviciul in acest prim set in care un singur game de serviciu a fost adjudecat. Cinci break-uri in sase game-uri pana acum asadar.

SET 1 (2-3) Serviciul lui Kerber este foarte fragil in acest debut de meci, iar nemtoaica ii permite lui Halep sa faca un break.

SET 1 (1-3) Meciul se incinge repede cu puncte viu disputate. Halep nu gaseste terenul cu o diagonala, iar Kerber face din nou break.

SET 1 (1-2) Re-break la zero. Un raspuns imediat si foarte bun din partea Simonei Halep. Ii arata astfel lui Kerber ca a intrat cu adevarat un meci dupa un inceput ezitant.

SET 1 (0-2) Halep obtine primul punct dupa sapte pierdute la rand. Kerber gaseste un unghi imposibil cu forehand-ul in diagonala si Halep trimite afara. Break reusit de a 4-a favorita.

SET 1 (0-1) Kerber incepe cu un game la zero.

15:08 Incepe meciul cu Kerber la serviciu.

15:02 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire pe terenul central de la Wimbledon.

Halep si Kerber se intalnesc pentru a cincea oara in cariera. Jucatoarea noastra detine trei victorii pe suprafata dura, dar Kerber are cel mai recent succes, o victorie in doua seturi, in 2016, pe zgura de la Cluj, in Fer Cup.

Germanca este numarul 4 mondial, cu o pozitie in fata Simonei Halep.

Amanunte live text despre acest meci, marti, de la ora 15:00, in aceasta pagina.

Pentru pariori, partida beneficiaza de cote cu Marja 0% pe Betano.com. Halep are o cota de 2,22, iar Kerber de 1,81. Detalii despre ce inseamna Marja 0%, aici.



GAME cu GAME Wimbledon: Simona Halep-Angelique Kerber in sferturi