Wimbledon

Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5

Sursă foto: https://www.facebook.com/wimbledon/

Accidentata usor la glezna dreapta in timpul primului set al meciului cu Aliaksandra Sasnovich din primul tur la Wimbledon, Simona Halep a revenit de la 2-5 in setul secund pentru a transa disputa in doua acte.

Simona Halep s-a impus in fata adversarei din Belarus, cu 6-4, 7-5, la capatul unui meci deloc usor pentru faza primului tur la un concurs de Grand Slam.

Halep a inceput meciul cu break si a condus in permanenta pe durata primului set. La 5-4, cand servea pentru castigarea primului act, jucatoarea noastra alunecat in alergare si a acuzat o problema la glezna piciorului stang.

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Wimbledon

In cele din urma Halep a castigat primul set, cu 6-4, iar in pauza dintre seturi a solicitat un timeout medical pentru a primi ingrijiri medicale.

Setul al doilea a inceput de asemenea cu break pentru Halep, insa raspunsul lui Sasnovich nu a intarziat sa apara. Bielorusa si-a luat repede break-ul inapoi, distantandu-se apoi la 5-2 pe tabela.

A urmat o revenire cu care Halep ne-a obisnuit in multe dintre partidele ultimilor ani, reusind sa intoarca rezultatul neverosimil la 7-5 in favoarea sa.

In turul doi Simona Halep o va intalni pe Mihaela Buzarnescu, care a trecut de Jessica Pegula din Statele Unite, cu 6-4, 6-4. Amanunte aici.



Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5