Wimbledon

Simona Halep iese de la Wimbledon dupa o lupta apriga cu Angelique Kerber

Pentru Simona Halep parcursul la turneul de la Wimbledon din acest an a luat sfarsit, marti, in faza sferturilor de finala, jucatoarea noastra fiind invinsa de Angelique Kerber, cu 7-5, 7-6 (2).

Un meci cu numeroase break-uri, in special in primul set, cand cele doua jucatoare au produs 9 break-uri in cele 12 game-uri disputate.

Kerber a inceput cu un game la zero pe propriul serviciu, dupa care a urmat o serie de break-uri pana la 5-5 cand Halep a pus capat schimbului de game-uri cedate contra serviciului.

Reactia lui Kerber a venit imediat si nemtoaica a revenit la conducere (6-5) dupa un nou game alb, dupa care Halep a servit o dubla greseala la 30-40 si astfel primul set a intrat in contul campioanei de la Australian Open din acest an. Un set intins pe durata a 40 de minute in care Halep si-a castigat o singura data serviciul.

Halep a avut minge de break in debutul setului secund, dar nu a reusit sa treaca in premiera la conducere. Kerber a servit mai bine si a pus presiune pe Halep, reusind desprinderea cu break la 5-2.

Halep nu a cedat presiunii si a revenit formidabil cu doua game-uri la rand, trimitand setul in prelungiri, unde schimburile au fost extrem de taioase si spectaculoase spre deliciul spectatorilor.

S-a ajuns in cele din urma in tie-break, unde Halep a castigat primul punct, dar le-a pierdut pe urmatoarele cinci. Abia la 5-2 a reactionat, dar Kerber a servit de doua ori si a inchis meciul calificandu-se in semifinale.

Halep paraseste competitia de la Wimbledon dupa ce a aratat cel mai bun tenis al sau de la US Open 2015 incoace. Simona ramane cu semifinala din 2014 drept rezultat etalon pe iarba de la All England Tennis.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Simona Halep iese de la Wimbledon dupa o lupta apriga cu Angelique Kerber