Wimbledon

Simona Halep iese de la Wimbledon dupa o lupta apriga cu Angelique Kerber

Pentru Simona Halep parcursul la turneul de la Wimbledon din acest an a luat sfarsit, marti, in faza sferturilor de finala, jucatoarea noastra fiind invinsa de Angelique Kerber, cu 7-5, 7-6 (2).

Un meci cu numeroase break-uri, in special in primul set, cand cele doua jucatoare au produs 9 break-uri in cele 12 game-uri disputate.

Kerber a inceput cu un game la zero pe propriul serviciu, dupa care a urmat o serie de break-uri pana la 5-5 cand Halep a pus capat schimbului de game-uri cedate contra serviciului.

Reactia lui Kerber a venit imediat si nemtoaica a revenit la conducere (6-5) dupa un nou game alb, dupa care Halep a servit o dubla greseala la 30-40 si astfel primul set a intrat in contul campioanei de la Australian Open din acest an. Un set intins pe durata a 40 de minute in care Halep si-a castigat o singura data serviciul.

Halep a avut minge de break in debutul setului secund, dar nu a reusit sa treaca in premiera la conducere. Kerber a servit mai bine si a pus presiune pe Halep, reusind desprinderea cu break la 5-2.

Halep nu a cedat presiunii si a revenit formidabil cu doua game-uri la rand, trimitand setul in prelungiri, unde schimburile au fost extrem de taioase si spectaculoase spre deliciul spectatorilor.

S-a ajuns in cele din urma in tie-break, unde Halep a castigat primul punct, dar le-a pierdut pe urmatoarele cinci. Abia la 5-2 a reactionat, dar Kerber a servit de doua ori si a inchis meciul calificandu-se in semifinale.

Halep paraseste competitia de la Wimbledon dupa ce a aratat cel mai bun tenis al sau de la US Open 2015 incoace. Simona ramane cu semifinala din 2014 drept rezultat etalon pe iarba de la All England Tennis.



Simona Halep iese de la Wimbledon dupa o lupta apriga cu Angelique Kerber