Wimbledon

Simona Halep i-a dat gata pe englezi: ii place o melodie romaneasca si friptura de vita

Simona Halep a acordat un interviu destul de informal celor de la Wimbledon. Intrebarile au fost majoritatea din afara sferei sportului, intrand in amanunte personale. Raspunsurile ei au fost destul de atipice si sincere, la fel ca si cel recent cand a admis ca nu a facut niciodata un "selfie". Englezii au aratat ca sunt gentlemani (desi interviul a fost luat de o reportera) si nu s-a atins subiectul despre care Halep s-a plictisit sa vorbeasca.

Simona Halep a spus ca ii plac foarte mult clatitele si ca dimineata mananca mereu, chiar ea facandu-si-le. De asemenea, a declarat ca ii place mult ciocolata, pe care de asemenea o consuma de dimineata, cu croissant.

Jucatoarea noastra i-a incuiat pe englezi la intrebarea legata de melodia preferata, afirmand ca ii place un cantec de-al unui roman, Marcel Pavel, ceea ce este o dovada de patriotism si ne face buna imagine.

Halep a mai spus ca a mancat la Londra o friptura de vita argentiniana care i-a placut foarte mult, dar ca nu mai tine minte numele restaurantului.

Legat de masina favorita, a spus ca ii place Range Roverul (pe care il si detine), flatandu-i pe englezi desi compania a fost cumparata de indieni.

Legat de tenis, ea a spus ca il va urmari pe Federer la Wimbledon pentru ca ii place foarte mult stilul lui si ca si-ar dori sa castige in Anglia.

[news-107785]



Simona Halep i-a dat gata pe englezi: ii place o melodie romaneasca si friptura de vita