Wimbledon

Simona Halep, eliminata in turul 3 la Wimbledon. A avut 5-2 si minge de meci in decisiv!

Sursă foto: twitter.com/wimbledon

Lidera mondiala Simona Halep a parasit invinsa turneul de la Wimbledon, sambata, dupa meciul cu Su-Wei Hsieh din Taiwan.

Jucatoarea in varsta de 32 ani s-a impus, cu 3-6, 6-4, 7-5, dupa doua ore si 22 de minute, timp in care Halep nu a reusit niciun moment sa intre in controlul meciului.

Partida a debutat cu cinci break-uri la rand pana cand Halep si-a castigat prima serviciul, distantandu-se la 4-2 si apoi la 5-3.

Asa am trait Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon

Hsieh a condus cu 3-1 in setul secund, dar Halep a revenit si a anulat avantajul taiwanezei trecand in premiera la conducere (4-3).

La 4-4 Halep si-a pierdut serviciul intr-un moment de revenire, total neasteptat, si Hsieh a inchis setul la serviciu.

In decisiv Halep a avut prima sansa, conducand cu 2-0 si break in fata, dupa care s-a distanta la un 4-1 si 5-2 care parea decisiv.

Halep a servit pentru meci la 5-3, dar n-a reusit sa-si tina serviciul, iar apoi a ratat minge de meci in game-ul urmator. Sansa ratat si Hsieh restabilea egalitatea (5-5).

Dupa mai multe sanse de 6-5 irosite de Halep, jucatoarea din Taiwan si-a trecut in cont un nou break, pentru a servi apoi pentru castigarea meciului.

Halep a mai irosit o sansa de break, a 23-a in total, si a parasit terenul invinsa in turul 3.Simona Halep, eliminata in turul 3 la Wimbledon. A avut 5-2 si minge de meci in decisiv!