Wimbledon

Simona Halep, dezamagita dupa eliminarea suferita la Wimbledon: "Nu credeam ca pot pierde"

Simona Halep a oferit prima reactie dupa eliminarea suferita, marti, in primul tur la Wimbledon, cand a furnizat cea mai mare surpriza a turneului de Mare Slem de la Londra.

"Ca sa fiu sincera, nu am nicio reactie. Asa cum am spus-o, aveam asteptari mari de la acest turneu, dar acum iata-ma aici. Stiam ca va fi un turneu dificil pentru mine, dar nu credeam ca voi pierde in primul tur. Stiam ca va fi greu, deoarece veneam aici dupa cateva turnee nereusite", a spus Halep, anunta site-ul WTA.

"Increderea mea nu era prea mare. In timpul meciurilor este dificil, deoarece simti presiunea. Daca nu iti poti controla sentimentele, te poti pierde. Cepelova a jucat bine astazi, a fost agresiva. Am luptat pana la sfarsit, dar asta a fost. Nu credeam ca pot pierde astazi", a adaugat Halep.

Favorita numarul 3 la turneul de la Wimbledon, Halep a pierdut in trei seturi in fata slovacei Jana Cepelova, a 106-a jucatoare a lumii, pe care in 2014 o invingea fara drept de apel in turul doi la US Open.

Halep poate ajunge pana pe locul 7 mondial in urma acestei infrangeri neasteptate.Simona Halep, dezamagita dupa eliminarea suferita la Wimbledon: "Nu credeam ca pot pierde"