Wimbledon

Simona Halep ajunge in turul 3 la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu

Sursă foto: twitter.com/wimbledon

De trei seturi a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea in runda a treia la Wimbledon.

Fosta lidera mondiala a intrecut-o pe Mihaela Buzarnescu dupa un meci de trei seturi, incheiat in cele din urma cu 6-3, 4-6, 6-2.

Primul set a fost unul al break-urilor, Halep reusind desprinderea tarziu la 5-3, cand si-a castigat doar pentru a doua oara game-ul de serviciu.

Halep a condus apoi cu 2-0 in setul secund si dupa scenariul primului set Buzarnescu a recuperat deficitul, cu mentiunea ca de aceasta data reusea sa treaca in premiera la conducere (3-2).

La 3-3 si 30-30 cu Halep la serviciu unui spectator i-a venit rau in tribuna, iar meciul a fost oprit. Buzarnescu a luat o sticla de apa si i-a dat-o omului in suferita. Dupa cateva minute de intrerupere partida a fost reluata, spectatorul fiind scos din arena.

Halep a recuperat break-ul pierdut anterior (4-4), dar si-a pierdut din nou serviciul, astfel ca Buzarnescu a servit pentru set la 5-4.

Dupa 47 de minute Buzarnescu reusea trimiterea meciului in decisiv, acolo unde Halep a inceput mai bine si a condus cu 3-0.

Buzarnescu a revenit cu doua game-uri la rand, printre care un break, dar n-a mai avut raspuns la nivelul ridicat de Halep, fost lidera mondiala reusind o serie de trei jocuri la rand.

Victoria Azarenka din Belarus va fi adversara Simonei Halep din turul al treilea.



Simona Halep ajunge in turul 3 la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu