Wimbledon

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa o revenire fabuloasa cu Madison Keys

Condusa cu un set si 2-0 in al doilea, Simona Halep a ramas cu inteligenta in meci si s-a folosit de numarul mare al erorilor nefortate comise de Madison Keys, pentru a castiga in cele din urma in decisiv, cu 6-7 (5), 6-4, 6-3. In sferturi va juca impotriva lui Angelique Kerber.

Meciul programat pe terenul numarul unu de la Wimbledon a inceput sub semnul echilibrului si pana la 4-4 ambele jucatoare nu au lasat nicio sansa pe propriile game-uri de serviciu.

Prima minge de break a si fost concretizata de Halep dupa o aparare superba, iar jucatoarea noastra a servit pentru inchiderea primului set la 5-4. Nu mai putin de patru mingi de set a irosit Halep, iar Keys a egalat scorul (5-5).

In game-ul urmator Halep a reusit break-ul la zero si a mai servit o data pentru inchiderea setului, fara insa a avea mai mult succes decat la prima tentativa. S-a ajuns in tie-break, unde Keys a profitat de mingile prea scurte trimise de Simona si a controlat aproape toate schimburile impunandu-se cu 7-5.

Americanca a inceput setul al doilea cu un break si a avut 2-0, dupa care Simona Halep a reactionat superb intorcand scorul in favoarea ei cu trei game-uri la rand. Momentul hotarator al setului doi si chiar al meciului s-a consumat in game-ul sapte, la 3-3, cand Halep a revenit de la 0-40 si a salvat nu mai putin de patru mingi de break.

Halep a servit apoi impecabil pentru un game alb care a dus-o la 5-4 si apoi a profitat de o eroare nefortata la prima minge de set trimitand meciul in decisiv.

Setul hotarator a debutat cu o sansa de break ratata de Halep, pentru ca la 1-1 aceasta sa revina de la 0-30 mentinandu-se la conducere (2-1). Break-ul a venit la 4-2 pe fondul unor probleme evidente de deplasare pentru Keys.

Halep nu a mai lasat in final sa-i scape sansa si a servit impecabil pentru castigarea partidei si calificarea in sferturile de finala. Pentru Madison Keys este prima infrangere pe iarba dupa opt meciuri castigate la rand.

[news-120020]



Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa o revenire fabuloasa cu Madison Keys