Wimbledon

Simona Halep a facut senzatie la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon

Chiar daca in ultima vreme nu a mai obtinut rezultatele asteptate de fanii din intreaga lume, Simona Halep tine stacheta sus cel putin in ceea ce priveste aparitiile publice.

O demonstreaza si cea mai recenta iesire de acest gen, mai precis petrecerea jucatoarelor din WTA inaintea turneului de la Wimbledon.

Halep a facut senzatie la propriu dupa ce s-a afisat intr-o rochie de culoare neagra mulata pe corp si cu parul facut bucle. Pana si o colega din circuitul feminin a exclamat la vederea numarului trei mondial.

Intre timp, Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur la Wimbledon si posibila adversara din turul al doilea, existand mari sanse sa o intalneasca pe Monica Niculescu.

Halep a fost repartizata in partea de jos a tabloului si le-a evitat pana in finala pe Serena Williams si Maria Sharapova.

Ar putea da insa peste Caroline Wozniacki in sferturi si peste Petra Kvitova in semifinale. Turneul de la Wimbledon debuteaza luni pe terenului All England Tennis & Crocket Club.Simona Halep a facut senzatie la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon