Wimbledon

Sferturile de la Wimbledon, cine va musca iarba londoneza?

Miercuri se joaca sferturile de finala de la Wimbledon. Fara Novak Djokovic, au calea deschisa spre trofeu Roger Federer sau Andy Murray. Nici omul care l-a eliminat pe Djokovic, Sam Querrey, nu ar spune nu.

Programul sferturilor

15:00 Roger Federer - Marin Cilic
15:00 Sam Querrey - Milos Raonic
17:00 Jo-Wilfried Tsonga - Andy Murray
17:00 Tomas Berdych - Lucas Pouille
INFOToate cele patru partide se pot vedea in direct, cu streaming live, pe Betano.com. 

Roger Federer este omul care are cele mai multe titluri din istoria Wimbledon, sapte la numar, la care se mai adauga inca trei finale jucate. De aceea, Cilic ar putea fi doar o formalitate. Cu toate acestea, Federer a fost eliminat de Cilic la US Open, in semifinalele din 2014, dupa ce tot ca acum la Wimbledon Novak Djokovic parasise competitia. 

Sam Querrey paseste cu sansa a doua in fata lui Raonic. Cu un joc inca nepus la punct, americanul ar putea avea un dezavantaj in fata ambitiei aratate mereu de canadian. Totusi, o surpriza nu este exclusa, daca Querrey il va surprinde pe Raonic la fel cum a facut-o si cu Djokovic.

Andy Murray are o cota de 4,00 pe Betano.com pentru a trece de Tsonga in 4 seturi, la fel cum a facut-o in ultimele meciuri directe cu francezul, la Wimbledon, Se poate astepta un meci disputat, dar castigator in mod normal nu poate fi decat unul singur, iar acesta vorbeste limba de la Wimbledon, nu cea de la Roland Garros.

Meciul dintre Berdych si Pouille s-ar putea inclina fara mari probleme in fata numarul 9 mondial, cel care a mai fost in urma cu 6 ani finalist la Wimbledon, dar o replica puternica a lui Pouille nu poate fi scoasa din calcule.



Sferturile de la Wimbledon, cine va musca iarba londoneza?