Wimbledon

Milos Raonic il elimina pe Roger Federer si ajunge in prima finala de Mare Slem din cariera

A condus cu 1-0 la seturi si apoi a revenit de la 1-2 pentru a se impune in decisiv in fata marelui favorit Roger Federer. La cei 25 ani ai sai, Milos Raonic va disputa, duminica, prima finala de Mare Slem din cariera.

Raonic a castigat in fata lui Federer, cu 6-3, 6-7(3), 4-6, 7-5, 6-3, devenind astfel primul canadian care va disputa o finala de Mare Slem la masculin si doar al doilea reprezentant al Canadei intr-o finala majora, dupa Eugenie Bouchard tot la Wimbledon in 2014.

Federer pierde astfel prima lui semifinala la Wimbledon dupa zece victorii la rand in aceasta faza a turneului pe care l-a castigat de sapte ori in cariera. Elvetianul mai are de asteptat pana la titlul de Mare Slem cu numarul 18.

In setul patru, la 2-1 la seturi in favoarea sa, Federer a avut practic meciul in mana, dar a irosit mai multe sanse de break. Raonic a revenit in fata pe tabela, scor 6-5, si a capitalizat una dintre sansele de break aparute pe serviciul lui Roger.

A fost momentul hotarator al finalei, dupa care in decisiv canadianul s-a distantat la 4-1 cu un break in fata, pentru a incheia meciul cu un game la zero doar cu prima minge la serviciu.

Al doilea finalist este britanicul Andy Murray, invingator in trei seturi in fata lui Tomas Berdych.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Milos Raonic il elimina pe Roger Federer si ajunge in prima finala de Mare Slem din cariera