Wimbledon

GAME cu GAME Wimbledon: Simona Halep-Madison Keys in optimi

Simona Halep a jucat luni dupa ora 15:00 pentru calificarea in sferturile de finala la Wimbledon contra americancei Madison Keys.

FINAL Halep - Keys 6-7 (5), 6-4, 6-3

SET 3 (6-3) Minge de meci Halep. Americanca trimite prea lung si Halep se califica in sferturi de finala dupa un meci de mare lupta. A revenit de la un set pierdut si 0-2 in setul secund.

SET 3 (4-2) Halep isi trece in cont break-ul si este in controlul deplin al tabelei.

SET 3 (3-2) Game la zero obtinut de Halep, iar Keys se deplaseaza din ce in ce mai greu pe teren. Acuza crampe la piciorul drept.

SET 3 (2-1) Halep revine de la 0-30 si trece in fata. Keys acuza ceva probleme musculare si cauta sa loveasca decisiv fiecare minge.

SET 3 (1-1) Sansa de break ratata de Halep in acest game. Jucatoarea noastra se cearta dupa o eroare nefortata.

SET 2 (6-4) Minge de set Halep pe serviciul advers. Keys trimite in fileu si se face dreptate pana la urma. Halep merita sa trimita acest meci in decisiv la felul cum a jucat. Fara punctele de set ratate in primul act meciul ar fi fost acum incheiat.

SET 2 (5-4) Halep serveste impecabil in acest game si nu cedeaza niciun punct. Inchide cu un as si pune o uriasa presiune pe Keys.

SET 2 (4-3) Patru mingi de break salvate de Halep si un game urias adjudecat cu revenire de la 0-40.

SET 2 (3-3) Keys vine in fata si reuseste sa castige propriul game de serviciu. In continuare Halep joaca prea scurt, reusind in acest game doar a saptea ei minge castigatoare.

SET 2 (3-2) Halep preia conducerea dupa al treilea game la rand reusit in acest set. Un game de mare lupta in care Simona a salvat o minge de break cu al doilea serviciu. Pana la urma profita de cele peste 30 de erori nefortate comise de adversara.

SET 2 (2-2) Trei mingi de break ratate de Halep in acest game. Keys serveste impecabil de fiecare data cu prima minge. A patra sansa nu mai este ratata si returul a facut diferenta in favoarea Simonei.

SET 2 (1-2) Game la zero de aceasta data pentru Halep pe propriul serviciu.

SET 2 (0-2) Halep a avut 30-15 pe serviciul advers, dar Keys gaseste o lovitura castigatoare urmata de un as. Nu mai putin de 17 puncte direct castigatoare pentru sportiva din SUA. Doar 6 astfel de puncte reusite de Halep.

SET 2 (0-1) Keys profita de momentul bun si incepe setul secund cu un break.

SET 1 (6-7) Primul set ii revine americancei dupa 46 de minute, cu 7-5 in tie-break, dupa ce Halep a ratat patru mingi de set la 5-4 si a mai servit o data la 6-5 pentru set dupa un break alb.

SET 1 (6-6) Nici a doua oara Halep nu reuseste sa profite de avantajul serviciului pentru a inchide setul si se ajunge in tie-break.

SET 1 (6-5) Halep raspunde superb cu break la zero. Va servi pentru a doua oara penrtu castigarea setului inaugural.

SET 1 (5-5) Doua mingi de set ratate de Halep pe propriul serviciu. A fost o dubla greseala urmata de un forehand scapat afara. Halep mai rateaza doua sanse de set, printre acestea strecurandu-se o noua dubla greseala. Keys reuseste break-ul cu o minge care a depasit-o pe Halep la fileu. Break asadar dupa patru mingi de set ratate de Halep.

SET 1 (5-4) Prima minge de break a partidei apartine Simonei Halep si aceasta obtine game-ul pe serviciul advers dupa o aparare superba. O minge ajunsa in extremis care trece peste Keys ajunsa la fileu.

SET 1 (4-4) Game la zero obtinut de Halep, primul in acest meci.

SET 1 (3-3) Halep comite doar a doua eroare nefortata din acest meci, dar se redreseaza imediat cu un serviciu puternic returnat de Keys in fileu.

SET 1 (2-3) Primul game care ajunge in prelungiri, dar pana la urma Keys s-a descurcat bine cu serviciul. Halep a pus probleme la retur si a avut sansa cu o minge care a intalnit fileul.

SET 1 (2-2) Halep isi face serviciul si meciul ramane in echilibru. Jucatoarea noastra a facut pasul in fata si a castigat un schimb mai lung. O minge de moral.

SET 1 (1-1) Un inceput echilibrat cu doua game-uri rapide obtinute la serviciu de cele doua jucatoare. Nicio sansa de break pana acum.

15:09 Incepe meciul cu Madison Keys la serviciu.

15:05 Jucatoarele au iesit la incalzire. Se joaca pe Terenul 1, al doilea ca marime de la Wimbledon.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

HALEP

KEYS

2,05

1,72

Meciul programat in deschiderea zilei pe terenul numarul unu de la All England Tennis & Crocket Club va fi live text in aceasta pagina.

Halep si Keys se vor afla pentru a 3-a oara fata in fata (1-1 la general), iar acest de la Wimbledon va fi primul pe iarba din scurta istorie a confruntarilor directe.

Ambele jucatoare sunt neinvinse pe iarba in 2016. Halep nu a jucat decat la Wimbledon (3-0), iar Keys vine dupa castigarea turneului de la Birmingham (8-0).

"Stiu ca este in forma foarte buna, a castigat turneul de la Birmingham inainte sa ajunga aici, dar si eu joc destul de bine si voi intra pe teren pentru a castiga", a declarat Halep inaintea confruntarii de luni cu Madison Keys.

Daca Halep nu a cedat inca niciun set la editia din acest an a turneului de la Wimbledon, Keys a avut nevoie de trei seturi in ultimele doua partide pentru a le invinge pe Kristen Flipkens si Alize Cornet.

Fortuna ofera o cota de 4.25 pentru victoria Simonei Halep in trei seturi.



GAME cu GAME Wimbledon: Simona Halep-Madison Keys in optimi