Wimbledon

Asa am trait Simona Halep in sferturi la Wimbledon

Sursă foto: twitter.com/wimbledon

Simona Halep a intalnit-o pe americanca Amanda Anisimova, miercuri, in sferturile de finala la Wimbledon.

FINAL Halep - Anisimova 6-2, 6-4


SET 2, 6-4 Halep revine de la 0-40 intr-un game in care si-a lovit cu putere piciorul cu racheta. Minge de meci Simona! Anisimova trimite afara si Halep castiga meciul. Ce game final a facut Halep.

SET 2, 5-4 Anisimova strange scorul dupa al treilea game la rand. Americanca a realizat la 5-1 pentru Halep ca nu mai are nimic de pierdut si a inceput sa joace fara presiune.

SET 2, 5-3 Trei mingi de break Anisimova. Primele doua sunt salvate de Halep, dar la a treia trimite cu reverul in fileu. Primul break al meciului pentru Anisimova.

SET 2, 5-2 Anisimova isi tine serviciul dupa un game in care a jucat fara presiune. Halep va servi insa pentru calificarea in semifinale.

SET 2, 5-1 Game la zero obtinut de Halep pe propriul serviciu. Limbajul trupului arata ca Anisimova a pierdut de mult meciul.

SET 2, 4-1 Dublu break pentru Halep in fata unei jucatoare care a pierdut complet busola meciului. Anisimova se refugiaza cu fata in prosop.

SET 2, 3-1 Inca un game solid de serviciu pentru Halep.

SET 2, 2-1 Break Halep dupa ce Anisimova trimite mult afara la 15-40.

SET 2, 1-1 Doi asi pentru Halep in acest game adjudecat la zero. La meci asista si David Beckham, printre altii.

SET 2, 0-1 Anisimova conduce doar pentru a doua oara in meci. A mai avut de asemenea 1-0 in primul set.

SET 1, 6-2 Halep serveste bine cu prima minge la 30-30 si are sansa de set. Din nou intra prima minge aproape de mediana si Anisimova returneaza afara. Primul set ii revine Simonei.

SET 1, 5-1 Unghi fabulos gasit de Anisimova la 30-15 pentru Halep. Doar a patra minge castigatoare pentru Anisimova. Apare si prima minge de break pentru americanca. Salveaza Halep cu un rever in diagonala. Halep castiga un game complicat in care a salvat doua mingi de break.

SET 1, 4-1 O noua sansa de break si Halep se desprinde pe tabela. Meci dominat pana acum autoritar de fosta lidera mondiala.

SET 1, 3-1 Serviciul o ajuta pe Halep sa iasa din dificultate revenind de la 15-30 in acest game.

SET 1, 2-1 Halep preia conducerea dupa primul break al meciului. De o sansa a avut nevoie pentru a castiga pe serviciul advers.

SET 1, 1-1 Inceput solid la serviciu de ambele parti. Anisimova n-a lasat niciun punct in game-ul ei, apoi Halep a raspuns cu un game adjudecat la 15.

15:37 A inceput meciul cu Anisimova la serviciu.

⇒Cotele oferite de CASA Pariurilor

Infruntarea celor doua deschide ziua pe arena centrala de la All England Lawn Tennis & Crocket Club, la 15:30.

Este a patra confruntare intre Halep si Anisimova (2-1).

Anisimova a castigat primul duel, in 2019 la Roland Garros in optimi. Au urma doua victorii categorice obtinute de Halep, in care jucatoarea noastra a cedat doar patru game-uri.

Ultima oara cele doua s-au intalnit pe iarba la Bad Homburg, in pregatirea turneului de la Wimbledon. S-a impus Halep de o maniera categorica (6-2, 6-1).

Simona Halep n-a cedat niciun set pana acum la Wimbledon, in timp ce Anisimova a avut doua partide in care a revenit de la 0-1 la seturi.

Anisimova are 20 de ani si ocupa locul 25 in clasamentul WTA. Americanca a castigat doar doua turnee in cariera.

In acest an, la fel ca si Halep, a castigat unul dintre turneele WTA de la Melbourne inaintea Australian Open.



Asa am trait Simona Halep in sferturi la Wimbledon