Wimbledon

Asa am trait Simona Halep cu Victoria Azarenka in turul 3 la Wimbledon

Sursă foto: twitter.com/wta

Cel mai asteptat duel al zilei de vineri in competitia feminina de la Wimbledon le-a adus fata in fata pe Simona Halep si Victoria Azarenka.

Wimbledon - Turul 3 SET 1 SET 2 SET 3
Simona Halep (ROU) 6 6  
Victoria Azarenka (BLR) 3 1  

SET 2, 6-1 Simona Halep inchide meciul dupa o ora si sase minute. Polona Hercoq sau Cori Gauff pentru Halep in turul urmator, optimile de finala.

SET 2, 5-1 Retur fabulos gasit de Halep pe prima minge a adversarei, urmeaza un schimb cu Simona in defensiva si vine eroarea adversarei. Break Halep!

SET 2, 4-1 La 59 de minute de la primul serviciu Halep are un avantaj consistent si e favorita la calificarea in optimi.

SET 2, 3-1 Halep reuseste break-ul care ar putea fi decisiv in economia setului si a meciului.

SET 2, 2-1 Este randul Simonei sa salveze minge de break si sa castige serviciul la mare lupta.

SET 2, 1-1 Greseste o lovitura de trecere Simona si astfel Azarenka isi castiga la mare lupta game-ul de serviciu. Au fost mingi de 2-0 ratate de Halep.

SET 2, 1-0 Halep incepe cu un game la zero pe propriul serviciu ajungand la sase jocuri castigate consecutiv de la 1-3 in primul set.

SET 1, 6-3 Inca un break obtinut de Halep si jucatoarea noastra inchide acest prim set dupa cinci game-uri castigate la rand. Impresionant jocul tactic al Simonei care speculeaza slabiciunile adversarei la maxim.

SET 1, 5-3 Halep castiga la zero game-ul de serviciu. Apararea Simonei face pana acum diferenta, obligand-o in permanenta pe Azarenka la o minge in plus, pe care de cele mai multe ori bielorusa o rateaza.

SET 1, 4-3 Se inmultesc erorile nefortate in jocul Victoriei Azarenka si Halep trece in premiera la conducere. Halep vine de departe, de la 1-3!

SET 1, 3-3 Halep revine pe tabela dupa un game solid pe propriul serviciu. Dupa un inceput ezitant, Simona a inceput sa echilibreze disputa.

SET 1, 2-3 Rebreak Halep dupa ce Azarenka a comis o dubla greseala la 30-40. Bielorusa a irosit pana acum doua din cele trei challenge-uri.

SET 1, 1-3 Halep isi pierde serviciul in premiera. La cum incepuse meciul era o chestiune de timp sa se intample.

SET 1, 1-1 Preseaza Azarenka si obtine primele mingi de break ale meciului. Halep serveste bine, anuleaza sansele de break si inchide game-ul profitand de o minge afara a adversarei.

SET 1, 0-1 Azarenka are parte de un start solid de partida. S-a dus la 40-0 cu serviciul, apoi a comis doua erori si in cele din urma a transat jocul.

18:03 Incepe meciul cu Azarenka la serviciu.

17:56 Tragerea la sorti e castigata de Halep, jucatoarea noastra alegand sa primeasca in game-ul inaugural.

17:55 Halep si Azarenka intra pe terenul central de la Wimbledon.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Halep - Azarenka

Meciul celor doua este programat al doilea pe arena centrala, dupa confruntarea masculina dintre Kevin Anderson si Guido Pella, meci care va incepe la ora 15:00 a Romaniei.

Asadar, partida Halep – Azarenka va incepe unde dupa ora 17:00 si va fi live text in aceasta pagina.

Scorul intalnirilor directe este egal dupa patru confruntari. Ultima a avut loc chiar la Wimbledon, in 2017, cand Halep o invingea pe Azarenka in optimi, cu 7-6, 6-2.

Anterior tot Halep se impusese, in 2015, in sferturi la US Open, dupa cea mai apriga intalnire de pana acum, decisa in urma a trei seturi, cu 6-3, 4-6, 6-4.

Primele doua meciuri fusesera castigate categoric de Azarenka in 2012 la Doha si Linz intr-o perioada cand Halep nu facuse inca saltul in elita tenisului.



Asa am trait Simona Halep cu Victoria Azarenka in turul 3 la Wimbledon