Wimbledon

Asa am trait Simona Halep contra Serena Williams in finala de la Wimbledon

Sursă foto: twitter.com/tennis_now

Simona Halep a intalnit-o, sambata, pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon. Meciul a fost live text in aceasta pagina dupa ora 16:00.

Wimbledon - FINALA SET 1 SET 2 SET 3
Simona Halep (ROU) 6 6  
Serena Williams (SUA) 2 2  

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Halep - S.Williams

TREI mingi de titlu pentru SIMONA HALEP! E nevoie doar de prima pentru ca SIMONA HALEP SA DEVINA CAMPIOANA LA WIMBLEDON!

SET 2, 5-2 Minge de break pentru Halep si Simona inchide game-ul cu rever castigator in lung de linie. Sa ne frecam bine la ochi, Simona Halep va servi pentru titlul de la Wimbledon.

SET 2, 4-2 Halep isi face serviciul de la 15-30. De doua ori a gasit terenul cu prima minge, apoi Serena a trimis afara. Atat de aproape de titlu!

SET 2, 3-2 Serena urca la fileu, dar Halep o paseaza cu dreapta si sunt doua sanse de break! Simona se apara cu cerul si pamant pana cand Serena greseste din apropierea fileului. Halep reuseste primul break al setului secund!

SET 2, 2-2 Raspunde si Halep cu un game la zero adjudecat de Halep.

SET 2, 1-2 Returul Simonei se duce afara si Serena isi face destul de simplu serviciul fara game pierdut.

SET 2, 1-1 Doua erori la rand comise de Serena de la 30-30 incolo si Halep egaleaza.

SET 2, 0-1 Serena Williams isi face cu greu primul game al setului si americanca se afla in premiera la conducere. Doar doua erori nefortate pentru Simona pana acum!

SET 1, 6-2 Doua mingi de set pentru Simona. Prima anulata de Serena cu retur castigator. Halep gaseste primul serviciul si Serena returneaza afara. 6-2 pentru Simona dupa 26 de minute!

SET 1, 5-2 Din nou Serena Williams isi castiga la zero game-ul de serviciu si totul ramane in racheta Simonei pentru a inchide acest prim set.

SET 1, 5-1 Doua retururi castigatoare pentru Serena pe serviciul doi al Simonei pentru prima minge de break a americancei. Halep gaseste la timp primul serviciu si apoi se apara exemplar inainte de a o pedepsi pe Serena cu un forehand castigator in diagonala terenului.

SET 1, 4-1 Serena Williams pune primul game pe tabela, un game de serviciu adjudecat la zero.

SET 1, 4-0 Serviciu as gasit de Halep la mediana terenului intr-un moment ideal. Serena Williams a inceput sa forteze pe lovituri. Doar 11 minute pentru acest 4-0!

SET 1, 3-0 Retur castigator gasit de Halep la minge de break si avem startul de meci la care nici nu indrazeam sa visam. Se repeta evolutia scorului de la Singapore, faza grupelor?

SET 1, 2-0 Trei greseli la rand cu reverul in fileu din partea Serenei. 40-0 pentru Halep la serviciu. Simona inchide game-ul cu o minge castigatoare pe linia din spatele terenului. Serena primeste incurajari puternice.

SET 1, 1-0 Sansa de break pentru Halep in chiar primul game al meciului. Publicul tine in marea lui majoritate cu Serena, dar asta conteaza mai putin. Serena greseste cu forehand-ul si Halep incepe cu break.

16:10 A inceput finala de la Wimbledon cu Serena Williams la serviciu.

16:03 Serena Williams castiga tragerea la sorti si alege sa serveasca in primul game.

16:01 Cele doua finaliste patrunde impreuna pe teren, avand fiecare cate un mare buchet de flori in maini.

Pentru a zecea oara se vor intalni cele doua foste lidere mondiale. Pana acum Serena Williams a castigat noua dintre intalniri, Halep impunandu-se o singura data, in 2014, in faza grupelor de la Turneul Campioanelor.

Atunci, Halep a avut posibilitatea sa o scoata din competitie pe Serena in ultimul meci din grupe, dar a obtinut un set in fata Anei Ivanovic si astfel Serena s-a calificat in semifinale, pentru ca apoi in final sa o invinga categoric pe Halep.

Serena Williams nu a uitat de bataia incasata de la Halep si e pusa in garda de forma buna a jucatoarei din tara noastra la Wimbledon.

Ultima oara cele doua s-au intalnit la Australian Open in acest an, cand Serena a trecut de Simona in optimi dupa un meci de trei seturi decis la cateva puncte.

Simona Halep s-a aratat increzatoare in sansa ei inaintea acestei finale de la Wimbledon. Singura ei sansa de a castiga sambata este sa uite pe durata meciului ca joaca cu Serena, sa uite de respectul pe care il are pentru americanca si sa joace cu dorinta de a obtine victoria trecand peste presiune unei finale de Grand Slam.

Pentru Halep este a cincea finala de Grand Slam din cariera, dupa cele trei jucate la Roland Garros si cea de la Australian Open. Un titlu major are Simona Halep in palmares, in timp ce Serena Williams il cauta pe primul de la revenirea in activitate din postura de mamica.

Serena Williams joaca si ea cu presiunea titlului 24 de Mare Slem, cifra prin care ar egala-o pe Margaret Court.



Asa am trait Simona Halep contra Serena Williams in finala de la Wimbledon