Wimbledon

Williams si Radwanska in finala de la Wimbledon

Onlinesport.ro a transmis, joi, în direct de la ora 15:00, semifinalele turneului feminin de la Wimbledon. În prima partida programata pe Arena Centrala s-au întâlnit Agnieszka Radwanska si Angelique Kerber, dupa care pe teren au intrat Serena Williams si Victoria Azarenka. În urma celor doua meciuri s-a conturat finala feminina de sâmbata, când Williams si Radwanska se vor întâlni cu trofeul pe masa.

Final: S.Williams - Azarenka 6-3, 7-6

18:04 Setul secund se decide in tie-break. Azarenka îsi câstiga usor primul punct pe serviciu si se mentine la conducere (3-2). Minge de meci pentru Williams la 6-5 pe serviciul adversarei. Serena a încercat un lob de efect, dar mingea a iesit mult în afara terenului. Meciul se încheie cu un as si Serena Williams este în finala de la Wimbledon.

17:46 Game interminabil pentru Azarenka pe propriul serviciu. Bielorusa câstiga în cele din urma dupa ce a salvat doua mingi de break si trece la conducere, scor 4-3, dupa ce Williams a avut 3-1 în debut.

17:39 Azarenka echilibreaza din nou setul al doilea si are o sansa pentru a trimite meciul în decisiv. Deocamdata meciul ramâne pe muchie de cutit. Serviciul si returul vor face în continuare diferenta.

17:23 Retur de senzatie Serena si break-ul vine însotit de clasicul strigat de încurajare Come On.

17:20 Egalitate la unu în setul al doilea dupa un game cu probleme pentru Serena. Acesta a gestionat bine situatia si a iesit din încurcatura cu al 10-lea as.

17:10 Dupa doar 33 de minute de la primul serviciu Serena Williams câstiga setul inaugural. Un break a facut diferenta si punctele câstigate de Serena cu primul serviciu (94%).

17:05 În cele din urma serviciul Victoriei Azarenka cedeaza si Williams serveste pentru set la 5-3.

16:53 Serena este foarte sigura la serviciu si a reusit deja 8 asi în trei game-uri.

16:50 Început echilibrat de partida. Ambele jucatoare si-au câstigat game-urile pe propriul serviciu.

16:39 A început a doua semifinala cu Williams la serviciu.

Kerber - Radwanska 3-6, 4-6. Final

16:19 Punct final. Radwanska se impune în doua seturi si se califica în premiera într-o finala de Mare Slem. Agnieszka va juca împotriva învingatoarei dintre Serena Williams si Victoria Azarenka.

15:59 Punctul turneului este câstigat de Kerber la 40-30 pe serviciul adversarei. S-a jucat de multe ori la limita, mingea prinzând in extremis terenul. Publicul a contribuit din plin la schimbul celor doua jucatoare, însotind fiecare minge cu un oftat prelungit.

15:54 Se repeta cumva scenariul din primul set. Kerber începe mai bine, dar Radwanska trece la conducere cu break în jocul cinci. 3-2 pentru poloneza.

15:43 Începe setul al doilea cu Kerber la serviciu. Nemtoaica îsi face game-ul si întrerupe seria de cinci jocuri la rând reusita de Radwanska.

15:38 Primul set este acontat de Radwanska. Dupa statistici diferenta a fost facuta clar la procentajul primului serviciu: Radwanska a avut 80%, în timp ce Kerber nu a trecut de 52%.

15:30 Trei game-uri la rând câstigate de Radwanska si poloneza trece din nou la conducere, scor 4-3, nu înainte însa de a fi salvat o minge de break.

Horia Tecau si Robert Lindstedt s-au calificat în semifinalele turneului de dublu. Info

15:28 Egalitate la trei dupa revenirea polonezei Radwanska în meci.

15:22 Radwanska obtine primul game dupa ce s-a vazut condusa cu 3-1. Momentan este 3-2 pentru Kerber si poloneza trebuie sa alerge dupa adversara.

15:15 Break reusit de Kerber si jucatoarea din Germania trece în premiera la conducere, scor 2-1.

15:10 A început prima semifinala a turneului feminin de la Wimbledon. În primele doua game-uri ambele jucatoare si-au câstigat fara probleme game-urile de serviciu.



Williams si Radwanska in finala de la Wimbledon