Wimbledon

Mihaela Buzarnescu a avut-o in mana pe Karolina Pliskova si a pierdut meciul!

Mihaela Buzarnescu si Karolina Pliskova s-au duelat pentru un loc in optimile de la Wimbledon, dupa ora 18:00, pe terenul numarul unu. Buzarnescu a avut set si 4-1, scor de la care Pliskova a revenit si s-a impus intr-un decisiv dominat autoritar.

FINAL Buzarnescu - Pliskova 6-3, 6-7 (3), 1-6

SET 1, 1-6 Pliskova inchide meciul la serviciu. Un meci castigat mental dupa revenirea de la 1-4 in setul secund.

SET 1, 1-4 Doua mingi de break ratate de Buzarnescu si Pliskova se desprinde pe tabela.

SET 3, 1-3 Break reusit de Pliskova dupa un rever trimis afara de Buzarnescu. Jucatoarea noastra nu-si revine dupa rasturnarea de situatie din setul anterior.

SET 2, 6-7 Pliskova trimite meciul in decisiv, dupa un tie-break pe care l-a controlat autoritar. Un set pe care Buzarnescu l-a avut la un moment dat in mana, conducand cu 4-1.

SET 2, 6-5 Buzarnescu se ia la tranta cu Pliskova in schimburi aprige din spatele terenului si o surprinde pe a saptea favorita cu o contra de forehand.

SET 2, 5-5 Ce sanse rateaza Buzarnescu! A avut 30-0 si de doua ori a trimis afara dupa atacuri in care Pliskova nu mai avea nicio sansa. Serviciul o salveaza pe cehoaica. Ultimele doua mingi de serviciu au cazut pe linie.

SET 2, 5-4 Buzarnescu tine cu dintii de serviciu si revine la conducere. Un game in care Pliskova a pus presiune la 30-30.

SET 2, 4-4 Pliskova egaleaza scorul dupa al treilea game la rand.

SET 2, 4-3 Moment de cadere in jocul lui Buzarnescu si aceasta isi pierde serviciul. Pliskova vine peste ea si Buzarnescu da semne de nervozitate.

SET 2, 3-1 Pliskova forteaza cu al doilea serviciu la minge de break, Buzarnescu returneaza in teren si cehoaica reia in fileu.

SET 2, 1-0 Game de serviciu foarte important castigat de Mihaela, cu doua serve puse in teren de la 30-30.

SET 1, 6-3 Buzarnescu face pasul in fata la minge de set si o obliga pe Pliskova sa greseasca. Un set ideal incheiat in 26 de minute. Sa amintim ca Pliskova e singura din topul 10 al favoritelor ramasa in competitie, alaturi de Simona Halep.

SET 1, 5-3 Inca un game de serviciu la zero pentru Buzarnescu si toata presiunea se muta pe Pliskova.

SET 1, 3-1 Raspunde si Buzarnescu de asemenea cu un game la zero.

SET 1, 2-1 Primul game reusit de Pliskova este unul la zero pe propriul serviciu.

SET 1, 1-0 Break pentru Buzarnescu chiar la debut. Lovituri fara nicio presiune la retur din partea Mihaelei.

19:20 Incepe meciul cu Pliskova la serviciu.

Este a doua partida din istorie intre Mihaela Buzarnescu si Karolina Pliskova.

Jucatoarea noastra evolueaza in premiera la Wimbledon in cel mai bun an al carierei sale, unul cu primele finale in circuitul WTA si o prezenta in optimi la Roland Garros.



Mihaela Buzarnescu a avut-o in mana pe Karolina Pliskova si a pierdut meciul!