Wimbledon

Cadantu si Gallovits-Hall au parasit turneul de la Wimbledon

Jucatoarele Alexandra Cadantu si Edina Gallovits-Hall au fost eliminate, luni seara, în primul tur al turneului de Mare Slem de la Wimbledon. Aflata la prima participare pe iarba de la All England Tennis & Crocket Club, Cadantu nu a rezistat în fata lui Kirilenko, o jucatoare experimentata care a dominat meciul de la început si pâna la final. De cealalta parte, Gallovits-Hall a avut parte de un meci maraton cu iberica Silvia Soler Espinosa, care s-a impus dupa 3 ore si un minut. Ultimul set a avut o durata de 93 de minute.

Final: Cadantu - Kirilenko 3-6, 1-6

Final: Gallovits-Hall - Soler Espinosa 6-4, 4-6, 8-10

1-6 Meciul se încheie cu victoria Mariei Kirilenko în doar 56 de minute.

1-4 Cadantu greseste din nou si Kirilenko obtine un nou break.

Doua mingi de meci salvate de Edina Gallovits-Hall în meciul de pe terenul 8 cu Silvia Soler Espinosa din Spania. INFO

0-1 Începe setul doi cu Alexandra Cadantu la serviciu. Jucatoarea de 22 de ani debutanta la Wimbledon a alunecat destul de urât în timpul game-ului, dupa care si-a pierdut serviciul la 15 pe o minge suspecta de out.

Statistica primului set: Kirilenko a avut un prim serviciu superior (77%) si a reusit un numar dublu de puncte direct câstigatoare (10). Cadantu a fost vulnerabila pe serviciul doi si a urcat de putine ori la serviciu.

3-6 Primul set îi revine Mariei Kirilenko dupa 32 de minute de la primul serviciu. Un singur break a facut diferenta.

1-3 Minge de break ratata de Cadantu, prima în acest meci. Kirilenko a urcat la fileu si din nou a finalizat cu voleul.

0-3 Diferenta se mareste în avantajul rusoaicei. Aceasta a avut 40-0, Cadantu a recuperat doua puncte dar în cele din urma tot a pierdut game-ul.

0-2 Un nou game foarte lung si Kirilenko face break-ul din a doua sansa dupa o urcare la fileu finalizata cu voleu câstigator.

0-1 Kirilenko îsi câstiga primul serviciu in deschiderea meciului.



Cadantu si Gallovits-Hall au parasit turneul de la Wimbledon