Wimbledon

Ion Tiriac, invatat 'bune maniere' in direct la Eurosport

Ion Tiriac a intrat in direct dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon si a trait un moment neasteptat, fosta jucatoare actualmente prezentatoare la Eurosport Barbara Schett  dand dovada de un tupeu fantastic si lipsa de educatie.

Fostul tenismen a fost invitat de Barbara Schett si Matt Wilander sa isi dea cu parerea despre meciul castigat de Simona. Vedeti ce a declarat Ion Tiriac aici.

Insa, inainte sa inceapa sa raspunda la intrebari, in timp ce era in direct, Schett i-a adresat o intrebare si i-a spus imediat: „Dar scoateti-va ochelarii de soare, nu va vedem! Sunteti acolo?”.

Replica a venit cu zambetul pe buze, insa a fost una impertinenta, pentru ca ziua era insorita la Wimbledon si, la urma urmei, Tiriac ar putea purta ochelari de soare si din motive medicale, avand in vedere varsta sa inaintata. Tiriac apare mai mereu cu ochelari echipati cu lentile inchise la culoare, apanajul oamenilor in varsta care doresc sa isi protejeze ochii avand cel mai probabil si interventii chirurgicale la cornee.

Nu o singura data in cadrul interviurilor realizate de Schett is Wilander au aparut oameni de sport purtant ochelari de soare, unul dintre acestia fiind fostul jucator de tenis spaniol Alex Corretja. Si nimeni nu i-a spus sa isi dea jos ochelarii. Mai mult, insusi Wilander a mai aparut pe post in direct cu ochelari de soare.

Care era asadar problema lui Schett legata de stilul lui Tiriac? Nici una, doar ca ea crede ca isi poate perimite.

Tiriac a fost surprins de replica lui Schett, desi a incercat sa ascunda, si-a scos ochelarii si a replicat: „Eu va vad foarte bine”, dupa care a raspuns in cadrul interviului.

„Nu stia nimeni daca Dimona va trece un tur aici sau nu. S-a antrenat aici meci cu meci direct in turneu, a jucat mai bine de la tur la tur. Putina lume stie, este o jucatoare fara rapida si poate juca si mai rapid”, a spus Tiriac. 



Ion Tiriac, invatat 'bune maniere' in direct la Eurosport