Wimbledon

Halep a prins incredere la Wimbledon: “Poate am o sansa de a castiga titlul”

Sursă foto: twitter.com/wimbledon

Calificata in turul 3 la Wimbledon fara set pierdut, Simona Halep a devenit increzatoare ca poate obtine titlul pe iarba de la All England & Crocket Club.

“Bineinteles, nu este simplu sa joci pe iarba, dar sunt relaxata. Nu am avut meciuri oficiale inainte, dar pas cu pas incep sa simt jocul si sa ma simt mai bine pe teren. Chiar daca ma doare peste tot din cauza ierbii, este ok. Pe iarba nu stii niciodata ce o sa se intample pe teren”, a spus Halep dupa victoria cu Saisai Zheng.

“Incerc sa ma adapteze la aceasta suprafata cat mai mult posibil. Fiecare meci e important si la fiecare meci intru pe teren foarte concentrata. Am curajul sa spun ca poate am o sansa de a castiga acest titlu, desi nu vreau sa ma concentrez pe asta. Vreau sa ma concentrez pe fiecare meci. Va fi o mare provocare daca voi fi in a doua parte a turneului”, a adaugat Halep.

Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 48 WTA, va fi jucatoarea pe care Halep o va intalni in turul trei.

Jucatoarea noastra a scapat de principalele doua adversare, Caroline Wozniacki si Garbine Muguruza, ambele eliminate in turul 2.Halep a prins incredere la Wimbledon: “Poate am o sansa de a castiga titlul”