Wimbledon

Drama in finala de la Wimbledon

Meci dramatic la Wimbledon, in finala, Novak Djokovic a incercat, dar nu a reusit sa il invinga pe Anderson inainte sa inceapa finala de la Mondial. 

Toti iubitorii sportului au sperat duminica intr-o victorie in maximum doua ore a lui Djokovic in finala de la Wimbledon.

Meciul a inceput efectiv putin dupa ora 16:00 si mergea bine, Djokovic s-a distantat la doua seturi si, parea, in jurul orei 17:20 ca va castiga si mansa a treia pana la fix, atunci cand incepea finala de la Mondial.

Doar ca la 3-3 in setul 3, drama. Anderson a servit doi asi si era in forma maxima, conducand cu 4-3. Un set al treilea in care se mersese cap la ca pana atunci.

La 4-3, Anderson a avut prima minge de break din meci, pe care normal a ratat-o. Era ora 17:56, si era clar ca meciul nu se mai putea termina pana la ora 18:00...

S-a terminat abia la 18:30, dar nu s-a mai uitat nimeni, dar Djokovic invins cu 6-2 6-2 7-6 (7-3).

A fost a doua finala a lui Djokovic in doua zile. Dupa ce l-a invins sambata pe Rafael Nadal in semifinalele de la Wimbledon, aceea fiind de fapt finala adevarata a turneului, Novak Djokovic a bifat si o victorie usoara si anticipata cu Anderson.



Drama in finala de la Wimbledon