Wimbledon

Federer nu-si explica infrangerea de la Wimbledon: “E teribil!”

Sursă foto: twitter.com/wimbledon

A avut doua seturi in fata sud-africanului Kevin Anderson si chiar minge de meci, dar in cele din urma Roger Federer s-a recunoscut invins si eliminat in sferturi la Wimbledon.

“M-am simtit minunat pe antrenamente, la incalzire. Am simtit bine mingea. S-a intamplat insa ca astazi sa nu fie ziua aceea”, a spus Federer.

Doar pentru a doua oara in istoria participarilor sale la Wimbledon se intampla ca Federer sa piarda un meci in care a condus cu 2-0 la seturi. Prima data a patit-o in 2011 la un meci cu Jo-Wilfried Tsonga.

“E dezamagitor sa pierzi urmatoarele doua seturi dupa ce le-ai castigat pe primele doua si ai avut minge de meci. Am mai fost in aceasta situatie inainte. Stiam ce energie trebuie sa aduc pentru setul cinci. Am adus-o si nu am simtit nicio slabiciune mentala. Acum insa ma simt oribil si sunt suparat. E teribil”, a mai spus Federer.

De opt ori castigator la Wimbledon, jucatorul elvetian a suferit in acest an cea mai timpurie eliminare de la infrangerea soc suferita la Sergiy Stakhovsky in turul doi din 2013.

In varsta de 37 ani, Federer spune ca are de gand sa revina in 2019 la Wimbledon.



Federer nu-si explica infrangerea de la Wimbledon: “E teribil!”