Wimbledon

Da, se poate! Sharapova a avut orgasm multiplu, dar a fost eliminata de la Wimbledon

Maria Sharapova a fost eliminata marti seara in optimile de finala de la Wimbledon de germanca Angelique Kerber. Rusoaica a dat totul din ea, a zbierat de au zburat toti porumbeii de pe Arena Centrala, a urlat de nu se mai auzeau avioanele care tranzitau complexul londonez, a revenit de la un set dezavantaj, a salvat 6 mingi de meci dintre care 5 (!) in game-ul 10 al setului trei in care a revenit de la 0-40, a avut orgasm multiplu terminat cu o nastere, insa A PIERDUT. Kerber parca a avut dopuri in urechi, a impins constant si a invins cu 7-6 (7-4) 4-6 6-4. Germanca a fructificat cea de-a saptea minge de meci si va fi cel mai probabil adversara Simonei Halep din semifinale, daca jucatoarea noastra va trece de Lisicki, miercuri in "sferturi". Puternica, foarte puternica Kerber, dar nici Sharapova nu a mai fost la ea acasa, la Paris, ca sa stea 30 de secunde intre serve si sa isi schimbe rochia 10 minute asa cum a facut contra lui Halep in finala de la Roland Garros. Rusoaica va avea nevoie in urmatoarele zile de o cantitate mare de dulciuri, asa ca o sfatuim sa se mute direct in magazinul Sugarpova de la Wimbledon si, de ce nu?, sa urmareasca de acolo traseul Simonei Halep.

"Am reusit sa imi tin cumpatul si sa nu ma gandesc ca am fost egalata de la 40-0", a spus Kerber dupa meci, rememorand ultimul game al partidei in care Sharapova s-a agatat de ea cu ghearele si a jucat totul sau nimic pentru a lua un break care nu a mai venit niciodata.

Meci urias reusit de Angelique Kerber in optimea de finala contra Mariei Sharapova, la finalul careia jucatoarea din Germania a obtinut una dintre cele mai importante victorii din cariera.

Kerber a dictat ritmul inca din primul set, cand a condus in permanenta. A avut si un break in fata rusoaicei si a condus cu 3-1, respectiv 5-3, dar Sharapova a reusit sa intoarca scorul si sa conduca in premiera (6-5).

[news-107973]

In cele din urma Kerber s-a impus la tie-break, cu 7-4, dupa doua erori majore comise de Sharapova la 4-4.

Sharapova s-a desprins cu break in setul al doilea (5-3) si a trimis meciul in decisiv pe propriul serviciu.

Kerber a luat repede un avantaj consistent (3-0), diferenta de un break fiind pastrata la 4-1 si 5-2. La acest scor Kerber a ratat prima minge de meci, pe serviciul Mariei Sharapova, care a redus din diferenta si apoi a obtinut break-ul (4-5).

Serviciul nu a ajutat-o pe Sharapova si aceasta s-a vazut repede condusa cu 40-0 in game-ul zece. Kerber nu a avut forta sa inchida si s-a intrat in prelungiri, cand balanta a inclinat pe rand in favoarea amandurora.

Extrem de bataioasa pana la ultima picatura de energie, Kerber a depasit chiar si tenacitatea de manual a rusoaicei, reusind in final sa castige un meci fabulos de la prima si pana la ultima minge.



Da, se poate! Sharapova a avut orgasm multiplu, dar a fost eliminata de la Wimbledon