Wimbledon

Cele mai bune si proaste momente de la Wimbledon

Editia 2014 a Wimbledon este deja in istorie, moment pentru a trece in revista cele mai bune si cele mai proaste momente din acest turneu. Simona Halep intra si ea in top.

Cel mai bun meci masculin: Novak Djokovic - Roger Federer 6-7 (7), 6-4, 7-6 (4), 5-7, 6-4 in finala masculna. Acesta era previzibil.

Cel mai prost meci masculin: Jiri Vesely - Gael Monfils 7-6 (3), 6-3, 6-7 (1), 6-7 (3), 6-4 in turul 2. Monfils nu a luptat, iar Vesely a castigat cu un joc impiedicat. Nu a fost un meci placut.

Cel mai bun meci feminin: Petra Kvitova - Venus Williams 5-7, 7-6 (2), 7-5, in turul 3. Venus a jucat aproape perfect, asa cum a facut-o cu ani in urma cand era o campioana. A fost oprita de Kvitova, care a luat titlul.

Cel mai prost meci feminin: Ekaterina Makarova - Agnieszka Radwanska 6-3, 6-0. Scorul acesta nu trebuia sa se intample.

Cel mai bun punct masculin: Nick Kyrgios a trimi o lovitura printre picioare, castigatoare, in victoria contra lui Rafael Nadal, pe care o puteti vedea mai jos.

Cel mai bun punct feminin: Kvitova a spus ca dupa ce a trimis acest rever castigator din finala cu Bouchard a simtit ca este in control. Punctul este la 0:33 in clipul oficial de la Wimbledon, de mai jos.

Cea mai frumoasa bucurie: Novak Djokovic - "Cum va place de mine acum?". Este in acelasi timp si cel mai tensionat punct, ultimul din meciul cu Tsonga la care francezul a cerut challenge dar nu a avut dreptate.

Cea mai apriga contestare de punct: Alize Cornet. Mai jos.

Cel mai controversat moment: Arbitrul de scaun al meciului Halep - Bouchard opreste partida in tie-break pentru a se acorda ingrijiri medicale unei persoane in varsta din tribune, care pana la urma nu a avut nevoie de nici o ingrijire.

Cel mai rusinos moment: Serena Williams a vent beata la meciul de dublu.

Cea mai frumoasa imagine:



Cele mai bune si proaste momente de la Wimbledon