Wimbledon

Ca o plimbare prin parc! Simona Halep o trimite acasa pe Cori Gauff

Sursă foto: https://twitter.com/WTA

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Wimbledon dupa o victorie fara a lasa loc de interpretare in fata americancei Cori Gauff (15 ani).

Simona Halep a inceput cu break, dar Cori Gauff a raspuns imediat si a preluat conducerea dupa doua game-uri la rand.

Fosta lidera mondiala a ridicat nivelul jocului si, chiar daca nu a servit la inaltime, a compensat printr-o deplasare excelenta pe teren.

Asa am trait Simona Halep - Cori Gauff in optimi la Wimbledon

Halep a revenit la conducere cu break in fata si s-a distantat la 4-2, apoi la 5-3, pentru a inchide primul set cu game contra serviciului.

Inceputul setului secund a fost la discretia Simonei, care a condus cu 2-0 inainte de a fi egalata. Din nou Halep a marit nivelul jocului si s-a desprins la 5-2 cu break in fata.

Gauff a salvat doua mingi de meci si a ramas in meci la 5-3, insa Halep a incheiat socotelile printr-un serviciu fabulos.

Urmatoarea adversara pentru Halep in sferturile de finala va fi chinezoaica Shuai Zhang, jucatoarea din tara noastra avand o sansa mare de a ajunge in semifinale.

”Sunt bucuroasa ca am ajuns din nou in sferturi. Este un turneu deosebit, special pentru mine. M-am simtit bine si cred ca le-a placut meciul si celor din tribuna.

”Nu mai sunt la nivelul de anul trecut. A fost un an foarte bun pentru mine. Eu incerc sa joc cat mai bine si sa ma simt bine pe teren. O sa incerc sa-mi iau revansa in fata lui Shuai Zhang, m-a invins de cateva ori. Va trebui sa lupt serios pana la final”, a declarat Halep la interviul acordat imediat dupa meciul cu Gauff.



Ca o plimbare prin parc! Simona Halep o trimite acasa pe Cori Gauff