Wimbledon

Halep impotriva unei brazilience in primul tur la Wimbledon (marti LIVE pe Onlinesport). Mitu, debut de foc la un Grand Slam

Ati urmarit vineri la pranz live text pe Onlinesport.ro tragerea la sorti a meciurilor de pe tablourile principale de la Wimbledon. La feminin doua dintre jucatoarele noastre se numara printre favorite, este vorba de Simona Halep (3) si Sorana Cirstea (29). In total sase jucatoare din Romania intra in primul tur, in timp ce la masculin il avem doar pe Victor Hanescu. Vedeti mai jos cu cine au cazut sa joace reprezentantele Romaniei si care estea adversarul de top intalnit de Hanescu.

Toate meciurile vor fi LIVE TEXT pe Onlinesport.ro incepand de luni dupa-amiaza. De retinut ca Simona Halep, principala noastra speranta la o noua performanta de rasunet, intra in competitie marti fiind pozitionata in partea de sus a tabloului alaturi de lidera mondiala Serena Williams. Turneul feminin debuteaza luni cu partea de jos a tabloului, acolo unde le avem pe Monica Niculescu si Andreea Mitu.

[news-107743]

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Wimbledon:

Simona Halep (3) - Teliana Perreira (Brazilia)

Sorana Cirstea (29) - Victoria Duval (SUA)

Monica Niculescu - Alison van Uytvanck (Belgia)

Irina Begu - Virginie Razzano (Franta)

Alexandra Cadantu - Camila Giorgi (Italia)

Andreea Mitu - Agnieszka Radwanska (Polonia)

12:47 Ce debut intr-un turneu de Mare Slem pentru Andreea Mitu. O va intalni in primul tur pe Agnieszka Radwanksa, a patra jucatoare a lumii.

12:44 Monica Niculescu o infrunta in primul tur pe Alison Van Uytvanck din Belgia (20 ani), jucatoare debutanta la Wimbledon.

12:41 Sorana Cirstea contra Victoriei Duval din Statele Unite, o jucatoare de doar 18 ani clasata pe locul 114 mondial si care debuteaza cu aceasta ocazie la Wimbledon.

12:39 Simona Halep debuteaza impotriva braziliencei Teliana Perreira. Maria Sharapova incepe turneul contra unei britanice, Samantha Murray.

12:38 Alexandra Cadantu joaca in primul tur contra italiencei Camila Giorgi, jucatoare care a invins-o recent pe Azarenka.

12:36 Irina Begu o intalneste in primul tur pe frantuzoaica Virginie Razzano (99 WTA). Si un meci tare din primul tur: Daniela Hantuchova-Eugenie Bouchard.

12:35 Serena Williams incepe contra Anei Tatishvili.

12:34 Posibilele sferturi de finala din turneul feminin arata astfel: Serena Williams v Sharapova, Halep v Jankovic, Radwanska - Azarenka, Li v Kvitova.

12:33 Potrivit pozitionarii pe tablou Halep ar putea juca in optimi impotriva Carlei Suarez Navarro din Spania, pentru ca in sferturi sa o intalneasca pe Jelena Jankovic.

12:28 Incepe tragerea la sorti a tabloului feminin. Simona Halep este favorita numarul 3.

[news-107742]

12:25 Nadal ar putea da in turul doi peste Lukas Rosol, jucator care l-a eliminat de la Wimbledon in 2012.

12:24 Rafael Nadal debuteaza contra slovacului Martin Klizan. Spaniolul este cap de serie numarul doi in conditiile in care ocupa prima pozitie in ierarhia mondiala. Nadal se afla in partea de jos a tabloului alaturi de Federer. Cei doi se pot intalni in semifinale si doar intr-o eventuala finala cu Novak Djokovic.

12:20 Daca se respecta statutul capilor de serie am putea avea urmatoarele sferturi de finala ideale la Wimbledon in turneul masculin: Djokovic v Berdych, Murray v Ferrer, Wawrinka v Federer si Raonic v Nadal.

12:20 Roger Federer, de sapte ori campion la Wimbledon, incepe contra italianului Paolo Lorenzi. Va fi prima intalnire intre cei doi.

12:14 Grigor Dimitrov, castigator recent la Queen's, da piept in primul tur cu Ryan Harrison.

12:12 Victor Hanescu il intalneste pe Tomas Berdych, in timp ce detinatorul titlului, Andy Murray, incepe turneul contra belgianului David Goffin.

12:08 Principalul favorit Novak Djokovic il intalneste pe Andrey Golubev in primul tur.

12:06 A inceput tragerea la sorti a meciurilor de la Wimbledon. Primele meciuri sunt extrase cele de pe tabloul masculin. Victor Hanescu este singurul nostru reprezentant la simplu.

INFO: In turneul feminin suntem reprezentati de Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu, Alexandra Cadantu si Andreea Mitu.



Halep impotriva unei brazilience in primul tur la Wimbledon (marti LIVE pe Onlinesport). Mitu, debut de foc la un Grand Slam