Wimbledon

Americanii o pun la zid pe Simona Halep: A trecut de punctul maxim al carierei?

Presa de sport din SUA nu stie cum sa o priveasca pe Simona Halep, pornind de la declaratia acesteia ca "nu are asteptari de la Wimbledon". Americanii cred ca este posibil ca jucatoarea din Romania sa fi trecut de punctul maxim al carierei si sa sfarseasca in mediocritate.

"Este posibil sa fi vazut deja ce a avut mai bun Simona Halep, iar acum ea sa fi trecut de punctul maxim al carierei", se intreaba Bleacher Report, siteul care contine stirile din sport ale CNN.

Americanii trec in revista performantele din acest an ale Simonei, incepand cu eliminarea din sferturile de finala de la Australian Open, "dupa ce a lovit un zid", desi pana in acea faza nu pierduse nici un set. Apoi, la fel ca si in articolul nostru de zilele trecute, evidentiaza eliminarile de la Madrid, Roland Garros si Birmingham, niste turnee la care, in mod normal, Halep ar fi trebuit sa mearga spre fazele finale. Sa nu uitam ca la Birmingham era favorita numarul 1, lucru subliniat si de Bleache Report. 

Americanii completeaza: "Dintr-o data, dupa aceste turnee, cariera Simonei Halep incepe sa semene cu cea a unei unice castigatoare de la Roland Garros: Sara Errani."

De asemenea, cei de la Bleacher Report califica serva romancei drept una "de pleznit", pentru ca este slaba iar adversarele o returneaza in forta, ceea ce se considera a fi un mare dezavantaj. 

"Wimbledon trebuie sa ofere niste raspunsuri legata de cariera Simonei Halep? Nu ai asteptari? Ne pare rau Simona, odata ce ai inceput sa vorbesti despre a fi numarul 1 mondial, fanii se asteapta sa castigi un turneu de Mare Slem", incheie Bleacher Report. 

Turneul de la Wimbledon incepe pe 29 iunie. Halep este a treia favorita, iar anul trecut a ajuns pana in semifinale, cand a fost eliminata de Eugenie Bouchard, intr-un meci in care si-a scrantit glezna.



Americanii o pun la zid pe Simona Halep: A trecut de punctul maxim al carierei?