Tenis

Vremea, un adversar mai periculos pentru Halep decat orice jucatoare din circuit

Dupa o prima saptamana in care vremea a tinut cu tenisul, conditiile meteo s-au schimbat brusc si sferturile programate marti au fost serios perturbate.

Doar cele doua meciuri de pe tabloul feminin s-au incheiat pana la finalul zilei, oferind prima semifinala a concursului, cea in care se vor infrunta revelatia Jelena Ostapenko si Timea Bacsinszky.

Cele doua sferturi masculine au fost reprogramate pentru ziua de miercuri, atunci cand pe terenul Suzanne Lenglen va intra si Simona Halep pentru disputa cu Elina Svitolina.

La ora primelor meciuri programate, ora locala 11, ploaia a ocolit Parisul, dar cerul a ramas incarcat de nori, iar vantul sufla cu putere. In termometre nu se anunta mai mult de 20 de grade Celsius pentru ziua de miercuri.

Halep este asteptata sa intre pe teren nu mai devreme de ora 15:00, dupa meciul care ii opune pe Dominic Thiem lui Novak Djokovic.

Chiar la Roland Garros in 2016, Halep a aratat ca are dificultati de adaptare la conditiile atmosferice schimbatoare, pierzand in optimile de finala in fata Samanthei Stosur un meci inceput duminica si incheiat marti printre picaturi de ploaie.

Ramane de vazut in ce masura Halep va reusi sa se adaptaze si in acest an la schimbarea conditiilor meteo de la Paris.



Vremea, un adversar mai periculos pentru Halep decat orice jucatoare din circuit