Tenis

VIDEO: Nalbandian, descalificat dupa un gest oribil

Tenismanul argentinian David Nalbandian a fost descalificat pentru conduita antisportiva la finala de la Queen's, dupa ce a lovit cu piciorul în scaunul unui arbitru de linie, duminica, la Londra

Croatul Marin Cilici a fost declarat învingator, desi a pierdut primul set, 7-6 (7/3) si conducea în al doilea, scor 4-3.

Nalbandian tocmai pierduse pe serviciul sau, când a lovit puternic cu piciorul un panou publicitar pus în jurul scaunului unui arbitru de linie. Panoul a lovit arbitrul, care s-a ranit usor, el parasind terenul cu piciorul bandajat.

"Uneori suntem frustrati pe teren si este dificil sa ne controlam. Sunt dezolat". Nalbandian

Argentinianul a parut confuz, dar scuzele sale nu l-au împiedicat pe supervizor sa-l descalifice.

Dupa ce adversarul a primit tofeul, Nalbandian, 30 de ani, a recunoscut ca a facut o greseala.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!



VIDEO: Nalbandian, descalificat dupa un gest oribil