Tenis

VIDEO Nadal si Djokovic s-au dat cu Boca

Primii doi jucatori ai lumii, Rafael Nadal si Novak Djokovic, si-au dat intalnire la centrul terenului pe legendara arena La Bombonera din Buenos Aires.

Dupa cele doua meciuri demonstrative jucate, unul in Chile castigat de Nole, si un al doilea adjudecat de Rafa in capitala Argentinei, cei doi mari tenismeni s-au echipat in tricourile formatiei Boca Juniors si au coborat in iarba.

Momentul s-a petrescut la pauza disputei dintre Boca si All Boys din campionatul Argentinei, iar cei doi tenismeni au fost aplaudati la scena deschisa de suporterii fostei echipe a lui Diego Armando Maradona.

Pentru a intra in atmosfera sportului rege, Nadal si Djokovic au executat cate trei lovituri de la 11 metri, procedeu la care Rafa s-a dovedit mai iscusit. Spaniolul a marcat de fiecare data, in timp ce Djokovic a inscris o singura data.

Turneul sud-american al celor doi a fost realizat la initiativa ATP pentru a cinsti retragerea din activitate a jucatorilor Nicolas Massu (Chile) si David Nalbandian (Argentina).



VIDEO Nadal si Djokovic s-au dat cu Boca