Tenis

VIDEO Ion Tiriac intr-o postura cum nu l-am mai vazut. Raspuns pentru un spectator: "Am si eu varsta..."

In calitate de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac a organizat pe Arena Nationala festivitatea in cadrul careia Simona Halep a prezentat publicului din Romania trofeul cucerit anul acesta la Wimbledon.

Imbracat in alb complet, e drept cu un tricou de la US Open pe manecuta caruia scria anul 2013, Ion Tiriac a urcat alaturi de Simona Halep pe scena amenajata pe terenul Arenei Nationale pentru a comenta impreuna cele mai importante momente ale finalei de la Wimbledon.

Daca n-ar fi jucat tenis si daca n-ar fi ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Ion Tiriac cu siguranta ar fi facut avere ca actor si, de ce nu, chiar unul de stand up comedy.

Miliardarul in varsta de 80 a reusit sa smulga ropote de aplauze si a avut o prestatie la inaltimea evenimentului prin replicile sale extrem de spumoase in unele momente.

La un moment dintr-o parte a tribunei cineva a strigat "mai tare". Intr-adevar, Tiriac nu prea tinea tot timpul microfonul in dreptul gurii si calitatea sunetului avea fluctuatii.

Reactia lui Ion Tiriac a fost una care a facut intreaga arena sa se prapadeasca de ras: "Pai nu pot mai tare ca sunt ragusit si sa nu uitam ca am si eu o varsta".

Vedeti mai jos filmarea surprinsa la Arena Nationala de fotoreporterul Onlinesport.ro



VIDEO Ion Tiriac intr-o postura cum nu l-am mai vazut. Raspuns pentru un spectator: "Am si eu varsta..."