Tenis

Victoria Azarenka a anuntat ca este insarcinata

Jucatoarea bielorusa Victoria Azarenka, absenta din circuit de la Roland Garros incoace din cauza unei accidentari la genunchi, a anuntat vineri seara pe retelele de socializare ca nu va mai juca in acest an.

Si aceasta nu din cauza accidentarii, ci pentru ca a ramas insarcinata si urmeaza sa devina mamica la finalul acestui an.
 
“In timp ce ma recuperam dupa accidentarea pe care am suferit-o la Roland Garros, am primit vesti din partea doctorului meu potrivit caruia eu si prietenul meu vom deveni parinti la finalul acestui an. Nu putem fi mai fericiti de atat si ma simt binecuvantata sa incep acest drum pentru a ne forma o familie”, a scris Azarenka pe contul sau de Facebook.
 
“Nu se compara nimic cu sentimentul de a deveni parinte si avem numeroase exemple de femei care si-au continuat carierele profesionale in timp ce si-au crescut copiii”, a adaugat Azarenka, fara insa a spune ceva despre revenirea in tenis.
 
Azarenka, 26 ani, revenise in topul zece mondial cu Wim Fissette antrenor si ii sufla in ceafa Simonei Halep in clasamentul mondial fiind clasata pe pozitia a 6-a in acest moment.
 
Jucatoarea originara din Belarus nu ar fi prima sportiva care ar continua tenisul de performanta dupa ce a devenit mamica, cel mai bun exemplu in acest sens fiind al belgiencei Kim Clijsters.



Victoria Azarenka a anuntat ca este insarcinata