Tenis

Simona Halep increzatoare: "Cred ca voi putea juca"

Sursă foto: twitter.com/RolandGarros

Simona Halep, a 3-a pe lista favoritelor la castigarea Roland Garros, este optimista inaintea debutului in competitia pariziana dupa accidentarea suferita in finala de la Roma.

"Ma simt mult mai bine si cred ca voi putea juca. Sambata voi face noi teste cu ultrasunete. Astazi chiar a fost prima data cand am alergat pe teren", a spus Halep, anunta site-ul oficial al competitiei.

"Eu ma antrenez sa castig turnee, dar nu stiu daca il pot castiga pe acesta. Voi face tot ce pot pentru a putea incepe acest turneu in primul rand", a adaugat Halep.

Halep o va intalni in primul tur pe slovaca Jana Cepelova, jucatoare in fata careia a pierdut in urma cu doi ani la Wimbledon.

Accidentata in timpul finalei de la Roma cu Elina Svitolina, Halep declara in aceasta saptamana ca are un ligament rupt la glezna dreapta, dar ca sunt sanse de 50% sa evolueze la Roland Garros.

Halep a fost vizitata la unul dintre antrenamentele efectuate la Paris de fostul lider mondial Andre Agassi, actualul antrenor al lui Novak Djokovic.



Simona Halep increzatoare: "Cred ca voi putea juca"