Tenis

Venus Williams scapa basma curata dupa accidentul rutier provocat

Sursă foto: twitter.com

Jucatoarea americana Venus Williams nu va suporta nicio consecinta de ordin juridic in urma accidentului rutier in care a fost implicata in vara acestui an si in urma caruia o persoana a decedat.

Potrivit cotidianului american Sun Sentinel, citat de L’Equipe, politia americana a concluzionat ca nimeni nu este de vina pentru accidentul produs si prin urma Venus Williams nu va avea nicio problema cu justitia americana.

“Pe baza investigatiei si a legislatiei statului Florida, nu va fi facuta nicio acuzatie in acest caz”, a anuntat politia din Palm Beach Gardens printr-un comunicat dat publicitatii in cursul zilei de miercuri.

Jerome Barson, un american de 78 ani, pasager intr-un Hyundai Accent condus de sotia acestuia, Linda Barson (68 ani), s-a izbit intr-o intersectie de o Toyota Sequoia la volanul careia se afla Venus Williams si care stationa in acel moment intr-o intersectie din Palm Beach Gardens.

Din cauza ranilor suferit in urma impactului, Jerome Barson a decedat la spital 13 zile mai tarziu.

Masina sotilor Barson a patruns in respectiva intersectie pe culoarea verde inainte de impactul cu masina lui Venus.

Jucatoarea americana le-a explicat politistilor sositi la fata locului ca a ramas prinsa in intersectie dupa ce un alt autovehicul a facut stanga in fata ei inainte de a se face rosu la semafor.

“Am fost prinsa la mijloc. N-am vazut niciodata acea masina venind”, a spus Venus primului dintre politistii veniti la locul accidentului.

Imaginile surprinse de camerele video din intersectie confirma marturia lui Venus si arata cum aceasta ramane blocata in intersectie dupa ce un Nissan Altima ii taie fata si vireaza la stanga.

Concluzia anchetei a fost ca niciuna dintre parti, sotii Barson si Venus, nu au incalcat regulile de circulatie.



Venus Williams scapa basma curata dupa accidentul rutier provocat