US Open

Amenintarea de tornada a bulversat programul de la US Open

Vremea severa a dat din nou peste cap programul organizatorilor Openului American, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Din cauza ploii si a vântului puternic finala feminina dintre Victoria Azarenka si Serena Williams a fost reprogramata pentru duminica, la fel ca si a doua semifinala masculina, Djokovic-Ferrer.

Meciul celor doi a fost suspendat la scorul de 5-2 în favoarea spaniolului din cauza vântului extrem de puternic. Cum previziunile meteorologilor anuntau conditii de tornada pentru seara si noaptea de sâmbata spre duminica, organizatorii au luat decizia de a reprograma toate meciurile.

Partida Djokovic-Ferrer va reîncepe duminica la ora 18.

Tot duminica este programat si ultimul act al turneului feminin de dublu în care se vor întâlni italiencele Sara Errani si Roberta Vinci cu cehoaicele Andrea Hlavackova si Lucie Hradecka.

În aceste conditii finala turneului masculin de simplu va avea loc luni, asa cum de altfel s-a tot întâmplat în ultimii ani.

Cartierele newzorkeye Queens si Brookyn au fost lovite la intervale scurte de doua tornade mai putin obisnuite, vântul care a atins viteze de peste 100 km pe ora producând numeroase pagube materiale.



Amenintarea de tornada a bulversat programul de la US Open