US Open

GAME cu GAME Simona Halep in turul doi la US Open

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul doi la US Open, a jucat joi seara in turul doi la US Open. Vedeti mai jos desfasurarea game cu game a meciului.

FINAL Halep - Bondarenko 6-3 6-4

SET 2, GAME 10 Trei mingi de meci pentru Halep pe serviciul advers. Ce final superb de partida! Halep inchide meciul cu break la zero si se califica in turul 3 la US Open, aparand punctele din 2014.

SET 2, GAME 9 Game rapid obtinut de Halep pe propriul serviciu (5-4) si toata presiunea din lume va apasa pe Bondarenko in jocul urmator. Aceasta va servi pentru a ramane in meci.

SET 2, GAME 8 Halep se enerveaza din nou dupa ce trimite putin afara o minge si nu reuseste desprinderea. Bondarenko trage cu dintii de fiecare punct (4-4).

SET 2, GAME 5 Halep raspunde cu un game la zero pe propriul serviciu si se mentine la conducere (3-2).

SET 2, GAME 4 Primele semne de nervozitate la Simona. Aceasta isi arata nemultumirea dupa o minge trimisa afara prin care Bondarenko se duce la 40-30 pe propriul serviciu (2-2).

SET 2, GAME 1 Serviciu foarte bun din partea Simonei Halep (40-0). Game pentru Halep si un inceput solid prin care mentine momentul bun din finalul setului anterior (1-0).

SET 1, GAME 9 In stil de mare campioana, Halep isi sufoca adversara si castiga acest prim set cu break (6-3). Un prim set in care Halep a avut 9 erori nefortate (11 Bondarenko) si 10 puncte direct castigatoare (11 Bondarenko). Primul serviciu al Simonei a functionat la 54%.

SET 1, GAME 8 Halep isi castiga serviciul si se apropie la un singur game distanta de castigarea primului set (5-3).

SET 1, GAME 7 Game alb reusit de Bondarenko pe propriul serviciu (4-3). Halep a avut ghinion la ultimul retur, mingea iesind afara dupa ce a intalnit banda fileului.

SET 1, GAME 6 Pentru a doua oara in acest meci Halep se desprinde la doua game-uri (4-2).

SET 1, GAME 5 Re-break reusit rapid de Halep (3-2). Un game foarte important prin care Simona ii taie elanul adversarei impiedicand-o sa treaca la conducere. Chiar daca scorul este strans, Halep domina jocul si in mod natural se va desprinde pe tabela.

SET 1, GAME 4 Halep isi pierde in premiera serviciul dupa o dubla greseala (2-2). 

SET 1, GAME 3 De aceasta data Bondarenko serveste mai bine si se duce rapid la 40-0. Halep o forteaza sa trimita afara cu reverul si nu-i da posibilitatea sa puna un prim game alb pe tabela. Se ajunge in prelungiri, unde Bondarenko castiga in cele din urma game-ul (2-1).

SET 1, GAME 2 Bondarenko tine aproape de Halep, dar jucatoarea noastra urca la fileu la 30-30 si castiga punctul cu un rever in diagonala terenului. Pe al doilea serviciu, Halep castiga game-ul (2-0).

SET 1, GAME 1 Halep incep ofensiv si castiga la zero pe serviciul advers (1-0). Un break care arata ca Simona si-a facut binele temele, asa cum a declarat inaintae intrarii pe teren.

20:28 Incepe meciul cu Bondarenko la serviciu.

20:20 Simona Halep ajunge la microfonul ESPN: "Incerc sa joc cel mai bun tenis al meu ca intotdeauna. Am discutat cu Darren despre ceea ce trebuie sa fac pe teren, am un plan si stiu ce am de facut".

20:19 Cele doua jucatoare sunt pregatite sa intre pe cea mai mare arena din tenisul mondial. Pentru Bondarenko este mai important meci din ultimii doi ani: "Sunt increzatoare si voi vedea dupa primele 2-3 game-uri cum va decurge meciul".

20:07 S-a incheiat primul meci programat pe arena Arthur Ashe. Azarenka a invins-o in doua seturi disputate pe Wickmayer, cu 7-5, 6-4.

Halep o va infrunta, joi, pe ucraineanca Katerina Bondarenko, jucatoare clasata pe locul 104 mondial, care a invins-o in runda inaugurala in doar 59 de minute pe Iulia Putintseva din Kazahstan, cu 6-0, 6-3.

Aceasta va fi prima confruntare directa intre Halep si Bondarenko.

Partida este live text, astazi dupa ora 20:00, in aceasta pagina. 

Halep a ajuns in turul 2 profitand de abandonul neozeelandezei Marina Erakovic la scorul de 6-2, 3-0.

Pentru calificarea in turul doi la US Open jucatorii sunt recompensati cu 68.600 de dolari si 70 de puncte in clasamentul mondial.



GAME cu GAME Simona Halep in turul doi la US Open