US Open

Simona Halep se simte puternica fizic inaintea meciului cu Serena Williams

Pentru Simona Halep urmeaza testul suprem la US Open, unde in sferturile de finala o va intalni pe lidera mondiala Serena Williams si jucatoare despre care a spus intotdeauna ca are o mare admiratie.

Halep a pierdut un singur set in parcursul sau pana in faza sferturilor de finala si a reusit pana acum un turneu foarte bun la Flushing Meadows.

Chiar daca in unele momente ale jocului devine vulnerabila in special pe a doua minge de serviciu, Halep compenseaza cu o determinare de fier, avand capacitatea de a-si gasi echilibrul mental in momentele de cumpana ale jocului.

“Nu trebuie sa-mi fie teama sau sa am emotii, deoarece nu am nimic de pierdut. Este doar o uriasa provocare pentru mine. Voi incerca sa-mi fac jocul”, a declarat Halep potrivit site-ului oficial al competitiei.

Halep este constienta de forta degajata de Serena Williams in loviturile sale, dar este increzatoare in capacitatea sa fizica de a face fata acestui urias test.

“Ma simt destul de puternica fizic sa o infrunt, dar nu se stie niciodata. Loveste cu multa putere, astfel incat trebuie sa ma recuperez, sa fiu apta 100% si sa dau tot ce pot”, a adaugat jucatoarea noastra.

Meciul Simonei Halep cu Serena Williams se va disputa miercuri la o ora pe care organizatorii de la US Open o vor anunta in cursul sesiunii de marti.



Simona Halep se simte puternica fizic inaintea meciului cu Serena Williams