US Open

Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open. Sfert de finala cu Serena Williams

Simona Halep a obtinut, luni, o victorie in meciul disputat contra Carlei Suarez Navarro din Spania in optimile de finala la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. In sferturi o va intalni pe Serena Williams.

Halep s-a impus cu 6-2, 7-5 si o asteapta in sferturile de finala pe Serena Williams, dupa primul sau meci disputat in afara arenei centrale Arthur Ashe. Williams a ajuns si ea luni noapte in sferturile de finala dupa ce a trecut de Yaroslava Shvedova cu 6-3, 6-2.

Partida Halep - Serena Williams are loc miercuri de la ora 18:00.

"Sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa castig acest meci. Este o jucatoare foarte puternica si mai mereu am jucat trei seturi. Astazi din fericire au fost doar doua seturi. Ma bucur din plin sa joc aici la US Open", a spus Halep dupa victoria cu Suarez Navarro.

"Uneori sunt un pic nervoasa. Vreau sa fiu putin mai agresiva si sa preiau initiativa. Pentru mine este al doilea an in sferturi la US Open, dar pana atunci vreau sa ma bucur de aceasta victorie", a adaugat Halep.

Primul set practic nu a avut istoric, cu Halep in controlul deplin al meciului. Un 6-2 obtinut totusi in 46 de minute, dupa ce Halep a avut 4-0 cu doua break-uri in fata, iar Navarro a reusit la un moment dat sa recupere un break (4-2).

In debutul setului secund Navarro a revenit de la minge de break si a condus in premiera pe tabela. Halep a intors scorul cu break (2-1), dar iberica a reactionat imediat si a facut egalitate pe tabela (2-2).

Halep a rupt din nou echilibrul si a trecut in fata cu break (4-3), dupa care a servit fara prea mult succes pentru inchiderea meciului la 5-4.

Iberica avea sa-si piarda din nou serviciul la 5-5, iar Halep a inchis in cele din urma meciul dupa un game final fabulos in care a revenit de la 0-30 cu un as si o contra de senzatie.



Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open. Sfert de finala cu Serena Williams