US Open

Simona Halep isi afla prima adversara de la US Open

Sursă foto: twitter.com/usopen

Desemnata cap de serie numarul unu la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep isi va afla joi adversara din primul tur in urma tragerii la sorti a tabloului principal.

Halep a avut ghinion in 2017, cand sortii i-au scos-o in cale pe Maria Sharapova, jucatoare beneficiara a unui wild card la momentul respectiv.

Cele doua au oferit ceea ce a ramas drept unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale turneului, o confruntare de trei seturi pe care a castigat-o Sharapova.

Simona Halep n-a depasit niciodata faza semifinalelor la US Open, unde ajungea in 2015 si pierdea meciul cu Flavia Pennetta, campioana din acel an.

Halep e cotata cu sansa a doua la castigarea turneului din acest an, specialistii in pariuri vazand-o principala favorita pe Serena Williams in pofida rezultatelor mai degraba modeste din acest an, cu exceptia finalei de la Wimbledon.

Rafael Nadal si Sloane Stephens, campionii din 2017, vor participa la tragerea la sorti programata joi de la ora 21:00 a Romaniei.Simona Halep isi afla prima adversara de la US Open